- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое беше последното ..
.. нещо, с което ви трогна вашата половинка?!![]()
п.с. Потърсих за такава тема, но не намерих .. ако има нека изтрият тази!
призна ми че има други наклонности ..харесвала женския пол
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
ужасПървоначално написано от playboyche
(ако не е ебавка,хич не е за смях
)
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
една усмивка счита ли се ?![]()
И спря да се върти за миг земята..
На 3-ти срещи 4-ти този месец ми прати един много хубав СМС свързан с 2-та месеца,в които сме заедно![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
ако те е трогнала .. сигурно се счита ..Първоначално написано от xoxi
![]()
Ами той от вчера ми е бивш, обаче последния път в който ме трогна беше преди да скъсаме.Стояхме на сред гарата, викахме, крещяхме, карахме се, но той въпреки суровия тон, който използваше, гледаше да не използва много убидни думи.Трогнах се, че не ме напсува и когато му казах да се махне, защото не мога да го гледам повече, той без да чака втора покана изчезна.Не знам,просто продължи да ме слуша и се почувствах много добре, че все още водя парада![]()
![]()
![]()
Не ме е трогвал от панти век.Може би причината е в мен.. незнам.
.. защо да е в теб?Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Може би има нужда от малко "жокерче" ..
![]()
Не се примирявай с липсата на такива трогващи моменти ..![]()
ам .. всеки ден ме изненадва с нещо ново.. постоянно ми прави някакви изненади и аз винаги съм доволна .. страшно много ме глези и много си ме пазии.. страхотен е ..![]()
Може би с погледа, с който ме погледна и с усмивката си.. И с опита си да ме уцели със снежна топка![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Почеса ми мъдете. (моята половинка все още е ръка)
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Моето момиче всеки ден ме трогва с нещо и ми става толкова хубаво като направи нещо за мен,защото по този начин показва ,че държи на мен и ме обича.![]()
Последното нещо , с което ме трогна МНОГО беше романа , който постна във форума.Просто толкова хубаво го е написала и като го прочетох се почувствах супер щастлив , че я имам.
П.С FancyGirl - момиче мечта![]()
![]()
оу сладуури .. да ви изпапка човек!![]()
![]()
![]()
и защо така бе колега?Първоначално написано от fenastz
![]()
Нямаше такова....защото беше се затворила в себе си.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Гледахме някакви простотии и се загледах в него. Той взе да чете нещо и започна да се хили като ненормален, присви си очите и си сгърчи носа по някакъв много странен сладък начин и после му го ухапахи пак си го сгърчи, въй колко обичам като се муси така
![]()
![]()
![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
що бе??Първоначално написано от balu4ka
![]()
аз ако бях на мястото на плейбойчето .. щях да й се изхиля мощно
![]()
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Тая година съм решил - никакви жени ! И без това ме мразят всичките в даскало. Не всички сме благословени да учим в училище, изобилстващо с женскиПървоначално написано от ReachlessGirl
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Ние също нямаме много момичета . Обаче имаме един педал , казва се Хари . Пъф ... горкото .Първоначално написано от fenastz
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
Дам,и аз не искам да свиквам.Или поне не искаХ.Но,какво да се прави.Прекалено различен е от мен.Е,кара ме да се топя като течна солета на моменти,но като се замисля,от две години сме заедно,окей,ама..като първото ни лято.. такива моменти от кога не сме имали,ехее..Първоначално написано от ReachlessGirl
However,днес мога да го похваля умерено и да кажа,че ме трогна,когато стана въпрос за раздяла.Каза ми "няма да те пусна сред другите глупаци,първо трябва да съм сигурен,че си научила нещо от мен,за да запазиш личността си".Бръкна много на дълбоко в душицата ми.Indeed.
каза ми, че трябва да съм силна, даваше ми съвети, които доста ми помогнаха, за момента...
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
разкара се от живота ми!![]()
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)