Къде са свястните мъже?Чудех се аз в последните две години.Да,вярвах в наличието им,защото познавах не един или двама.Затова продължавах да търся без да се отчайвам.Но всеки следващ все повече ме разколебаваше - неизживяно детство,садистични навявания,уан-найд-стенд-сийкърс,неориентирани в живота си,мамини синчета,използвачи и ..да,дълъг списък.
Та..къде ми е проблема.Установих нещо,което е трябвало да установя доста отдавна.Че независимо дали е карма,Господ или нещо друго,то ние получаваме това,което даваме.И независимо,че стоя на стари лаври,когато не вегетирах,а живеех..то не мога само да изисквам.И как мога да се надявам,че ще срещна някой свястен( по своите педантични и перфекционистки критерии,които бая биха уплашили някои хора,на които снобизма им е чужд) мъж,като аз не съм такава.
Да,определено не искам да го срещам скоро.Защото ако ме види каква съм ще е избягал надалеч преди още да съм казала "Здра..".
Та..който сега се оплаква от това,че не го забелязват,не му върви с даден човек и т.н.,нека да потърси причината в не толкова очевидните неща.Даваш и получаваш.Но на разменни начала.Каквото жито дадеш,такова брашно ще ти смелят.Цак!Направих си великото прозрение,което на някои може да се стори глупаво.Но ако дори един го прочете и му светне нещо в главата ще е прогрес.