.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Бързо свършване- нещо за стимул за по-продължителен секс

Здр на всички съфорумци
    и така моя "проблем" е в това бързо свършване т.е. в рамките на 5 мин. и вече сме приключили..като по-малък не съм мастурбирал като луд че да става нещо което сте описали в този раздел на форума..
    Има ли нещо което може да удължи времето по правене на " любов "

П.С. ТЕМАТА НЕ Е НЯКВА ЕБАВКА!

Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Лубриканти има
    Нещо да препоръчаш марка фирма.. цена ако може ?

Нещото, което със сигурност мога да кажа че удължава продължителността на половия акт е алкохола....няма какво да се лъжем!Така си е...пробвай и ще видиш че съм права...не говоря да се напиваш до припадък естествено!

Цитирай Първоначално написано от ERvili
    Нещото, което със сигурност мога да кажа че удължава продължителността на половия акт е алкохола....няма какво да се лъжем!Така си е...пробвай и ще видиш че съм права...не говоря да се напиваш до припадък естествено!
    +1 .. и една чикия преди секс

Цитирай Първоначално написано от BUBBLEGUM4o
    а ако нямам време за чикии кво праим

.. по желание!

Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    stiv92, не става въпрос да "удариш" една непосредствено преди акта (едва ли не пред приятелката ти), а да речем час-два преди уговорката.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    stiv92, не става въпрос да "удариш" една непосредствено преди акта (едва ли не пред приятелката ти), а да речем час-два преди уговорката.
    мда...тва имах и аз предвид!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    мда...тва имах и аз предвид!
    ОК ОК,моя грешка е,явно не съм ви разбрал
    другият път ще пробвам с алкохол ... хах само да не стане пияска работа

Пробвай найстина с алкохола и тренирай малко на сухо да може освен тебе и приятелката ти да изпита някакво удоволствие Има едно упражнение: Почваш да си мастурбираш и се стремиш да издържиш поне 15 минути без да спираш, ако усетиш че наближава еякулацията с другата ръка масажираш директно зад скротума(демек простата) това забавя... И правиш това упражнение известно време и дава ефект Освен това по време на половия акт в никой случай няма да стягаш мускулите около пениса и да се стяга самия пенис това също съкращава половия акт значително! Айде успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си