- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бързо свършване- нещо за стимул за по-продължителен секс
Здр на всички съфорумци![]()
и така моя "проблем" е в това бързо свършване т.е. в рамките на 5 мин. и вече сме приключили..като по-малък не съм мастурбирал като луд че да става нещо което сте описали в този раздел на форума..
Има ли нещо което може да удължи времето по правене на " любов "![]()
![]()
П.С. ТЕМАТА НЕ Е НЯКВА ЕБАВКА!
Лубриканти има![]()
Нещо да препоръчаш марка фирма.. цена ако може ?Първоначално написано от AlokiNn
Нещото, което със сигурност мога да кажа че удължава продължителността на половия акт е алкохола....няма какво да се лъжем!Така си е...пробвай и ще видиш че съм права...не говоря да се напиваш до припадък естествено!
![]()
а ако нямам време за чикии кво праимПървоначално написано от BUBBLEGUM4o
![]()
Първоначално написано от BUBBLEGUM4o
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
stiv92, не става въпрос да "удариш" една непосредствено преди акта (едва ли не пред приятелката ти), а да речем час-два преди уговорката.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ОК ОК,моя грешка е,явно не съм ви разбралПървоначално написано от ERvili
![]()
другият път ще пробвам с алкохол ... хах само да не стане пияска работа
Пробвай найстина с алкохола и тренирай малко на сухо да може освен тебе и приятелката ти да изпита някакво удоволствиеИма едно упражнение: Почваш да си мастурбираш и се стремиш да издържиш поне 15 минути без да спираш, ако усетиш че наближава еякулацията с другата ръка масажираш директно зад скротума(демек простата) това забавя... И правиш това упражнение известно време и дава ефект
Освен това по време на половия акт в никой случай няма да стягаш мускулите около пениса и да се стяга самия пенис това също съкращава половия акт значително! Айде успех
![]()