- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мъжки недостатъци
Аз обичам да се мотая с момчета. Въпреки това повечето ми приятели са момичета и с тях споделям всичко. Незнам момчетата да имат недостатъци. Не са ги показвали пред мен...![]()
![]()
Ееей, аз живея в Славейков от 9 годиниПървоначално написано от FantaMen
![]()
![]()
![]()
Кво му е лошото, мн си е готин квартала даже (е, сбиват се, тук-там умират, ама кво само при нас ли е?!) всички си се знаем от малки и макар животът ни да кажем е доста...жесток, ти е някво яко, всички са мн по-открити и се знаят от мн време.
По темата:Тъ да започвам ли![]()
-ревнив до полуда
-лигльо отвреме-навреме прекалено
-лошо настроен към повечето хора
-няма представа какво иска да прави с живота си
тва е, иначе е супер, просто...I will survive![]()
![]()
![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
И двете теми за недостатъци са живото доказателство,че колкото и да обичаме милУтУ - пак сме капризни тийнчета и дори идеала не ни стига...
sigh
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Това не е така. Недостатъците на моето "мИлУ" са за самия него и само на него му пречат или биха му пречили по-нататък. Аз нямам проблеми с него, но някои черти от характера му го дърпат назад и съм загрижена за него. Това капризна ли ме прави?Първоначално написано от NamelessRomantic
![]()
— Често. Твърде често.
Нещата,които ме дразнят са :
припряност при серозен разговор
твърде повърхностно виждане на нещата
неуместни шеги.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
NamelessRomantic, първо съм далеч от тийн възрастта. Второ, това, че го обичам, не ме прави сляпа. Има трески за дялне, както и аз имам такива. Нищо фатално, но не е приятно...Хубаво е и той, и аз да си знаем недостатъците, за да можем да ги изглаждаме. И ак за недостатъци съм написала 5 реда, то за положителни черти ще са поне 5 пъти повече. Не, не е идеален. Това не пречи да го обичам. Обичайте се и вие. Честит празник!
Ако пречиха само на него,нямаше да им обръщаш внимание.ИЛИ щяха да му пречат да бъде такъв,каквъто ти искаш,което доказва моята теория.Първоначално написано от shmurkam
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Ако премахне тези минуси от характера си, биха му помогнали много в живота, самият той да се чувства по-добре, фактът, че съм с него, доказва, че не ми е все едно. Ако за теб недостатък значи нещо да пречи само на теб в ближния, е, мисля, че ти си един крайно егоистичен човек. Направила съм много жертви и съм пристъпила много от принципите си заради него, мисля, че заслужавам малко повече вяра от негова страна, ако в това се изразява егоизмът ми, а за другото, ако е егоистично да съм щастлива, когато той е щастлив(защото тези недостатъци често го възспират да бъде такъв), е, добре аз съм неука, малка, капризна пуберка![]()
— Често. Твърде често.
Ооо аз нямам кой знае от какво да се оплаквам.Почти перфектен е (няма перфектни хора ;д)
1.Когато ми се ядоса или го дразня и почне да ми говори едно такова...сериозно
![]()
2.Когато се бъзика с мене и не се усеща,че това случайно може да ме обиди![]()
Ама ако не бяха тия 2 неща нямаше да има за какво да му се сърдя![]()
Първо Честит Празник,на тези дето се обичат им пожелавам още любов,а за тези дето пият "Наздраве"
Амии от лични наблюдения ..:
1. Страшен инат
2.Страшно ревнив
3.Супер недоверчив
4.Никакъв шанс за сериозен разговор,винаги отбягва темата
5.Занимава ме с неща,които хич не ме късаят,но когато аз го правя се цупи
6. Всички тези неща играят върху ефекта да бъде БИВШ![]()
1.твърде добър е с мен(да,недостатък е,'щото така му се качвам на главата)![]()
2...всъщност няма друго![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
1. Има периоди, в които не ставаме за нищо
2. няма