.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Аз обичам да се мотая с момчета. Въпреки това повечето ми приятели са момичета и с тях споделям всичко. Незнам момчетата да имат недостатъци. Не са ги показвали пред мен...

Град
    Where streets have no name
    Цитирай Първоначално написано от FantaMen
    Айде сега оплюйте ни на воля за да си повдигнете самочувствието..!! ? Ако почнем да изкарваме вашите недостатъци ? И като ги гледам тези "недостатъци" който сте дали за пример ... хмм.В тая тема има скрита цел за борба м/у половете

П.п

До: buuu
    Пак щом не почне към Лазур и Славейков да ходи още имаш шанс да го утървеш . Засега не дай си боже нещо повече от бой или трева няма да чуеш.. но мине ли към горните места работата става заплетена
    Ееей, аз живея в Славейков от 9 години
    Кво му е лошото, мн си е готин квартала даже (е, сбиват се, тук-там умират, ама кво само при нас ли е?!) всички си се знаем от малки и макар животът ни да кажем е доста...жесток, ти е някво яко, всички са мн по-открити и се знаят от мн време.

По темата:Тъ да започвам ли
    -ревнив до полуда
    -лигльо отвреме-навреме прекалено
    -лошо настроен към повечето хора
    -няма представа какво иска да прави с живота си
    тва е, иначе е супер, просто...I will survive
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    И двете теми за недостатъци са живото доказателство,че колкото и да обичаме милУтУ - пак сме капризни тийнчета и дори идеала не ни стига...
    sigh
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Град
    Цитирай Първоначално написано от NamelessRomantic
    И двете теми за недостатъци са живото доказателство,че колкото и да обичаме милУтУ - пак сме капризни тийнчета и дори идеала не ни стига...
    sigh
    Това не е така. Недостатъците на моето "мИлУ" са за самия него и само на него му пречат или биха му пречили по-нататък. Аз нямам проблеми с него, но някои черти от характера му го дърпат назад и съм загрижена за него. Това капризна ли ме прави?
    — Често. Твърде често.

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Нещата,които ме дразнят са :
    припряност при серозен разговор
    твърде повърхностно виждане на нещата
    неуместни шеги.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    NamelessRomantic, първо съм далеч от тийн възрастта. Второ, това, че го обичам, не ме прави сляпа. Има трески за дялне, както и аз имам такива. Нищо фатално, но не е приятно...Хубаво е и той, и аз да си знаем недостатъците, за да можем да ги изглаждаме. И ак за недостатъци съм написала 5 реда, то за положителни черти ще са поне 5 пъти повече. Не, не е идеален. Това не пречи да го обичам. Обичайте се и вие. Честит празник!

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Цитирай Първоначално написано от shmurkam
    Цитирай Първоначално написано от NamelessRomantic
    sigh
    Това не е така. Недостатъците на моето "мИлУ" са за самия него и само на него му пречат или биха му пречили по-нататък. Аз нямам проблеми с него, но някои черти от характера му го дърпат назад и съм загрижена за него. Това капризна ли ме прави?
    Ако пречиха само на него,нямаше да им обръщаш внимание.ИЛИ щяха да му пречат да бъде такъв,каквъто ти искаш,което доказва моята теория.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Град
    Ако премахне тези минуси от характера си, биха му помогнали много в живота, самият той да се чувства по-добре, фактът, че съм с него, доказва, че не ми е все едно. Ако за теб недостатък значи нещо да пречи само на теб в ближния, е, мисля, че ти си един крайно егоистичен човек. Направила съм много жертви и съм пристъпила много от принципите си заради него, мисля, че заслужавам малко повече вяра от негова страна, ако в това се изразява егоизмът ми, а за другото, ако е егоистично да съм щастлива, когато той е щастлив(защото тези недостатъци често го възспират да бъде такъв), е, добре аз съм неука, малка, капризна пуберка
    — Често. Твърде често.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Ооо аз нямам кой знае от какво да се оплаквам.Почти перфектен е (няма перфектни хора ;д)
    1.Когато ми се ядоса или го дразня и почне да ми говори едно такова... сериозно
    2.Когато се бъзика с мене и не се усеща,че това случайно може да ме обиди
    Ама ако не бяха тия 2 неща нямаше да има за какво да му се сърдя

Първо Честит Празник,на тези дето се обичат им пожелавам още любов,а за тези дето пият "Наздраве"
    Амии от лични наблюдения ..:
    1. Страшен инат
    2.Страшно ревнив
    3.Супер недоверчив
    4.Никакъв шанс за сериозен разговор,винаги отбягва темата
    5.Занимава ме с неща,които хич не ме късаят,но когато аз го правя се цупи
    6. Всички тези неща играят върху ефекта да бъде БИВШ

Град
    Пловдив
    1.твърде добър е с мен(да,недостатък е,'щото така му се качвам на главата)

2...всъщност няма друго
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    1. Има периоди, в които не ставаме за нищо
    2. няма
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен
    - дразни ме, че постоянно е при другите момичета.. прегръдки,целувки,зарибявк и
    - обръща повече внимание на футболната топка отколкото на мен

иначе много си го обичам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си