.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Разочарована и сама

Получих отговора си,благодаря!
    Темата може да се изтрие ..

Re: Разочарована и сама

Коолко пъти си го хващала в изневяра и продължаваш да го искаш и дори се замисляш дали да прекъсваш контакти с него Боже , ХОРА , какво ви става бе!?????????????????

Тооо бива любов, ама това на нищо не прилича! Щом ти харесва да страдаш , давай! Ходи му пак по гъза, пък той пак да тича да го ръга на някоя друга !!! Жалка история. .
    I don`t care .. ;] ..

Град
    Антиохия
    Авторката е мазохист ! Хем ти е изневерил , а ти пак при него ? Тоя ти се подиграва . Просто ти си поредното тъпо парче за него , с една разлика . Тебе може да те клати ,когато си поиска , а другите са му за десерт . Пъф ,че и задръстена работа .

ПС-Момче съм и ти казвам - бягай надалеч .
    "Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
    бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
    -генерал Патон

"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин

знам как звучи,но във връзката ни е имало толкова много хубави моменти..като че ли сега само за тях мисля и затова така инача знам.. много е онизително,но сърцето го иска

Мега фен
    аз бих прекратила всякакви контакти с тоя боклук. и кво значи ''като има време, ще се обади''? с кво толкова е зает? и в Англия ли си е намерил на коя да го слага?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от T91
    Авторката е мазохист ! Хем ти е изневерил , а ти пак при него ? Тоя ти се подиграва . Просто ти си поредното тъпо парче за него , с една разлика . Тебе може да те клати ,когато си поиска , а другите са му за десерт . Пъф ,че и задръстена работа .

е по-леко с обидите де.. искам съвет просто,по някакъв начин написах темата за да може да помогна сама на себе си и да го забравя по-лесно
    !

Да го забравиш трябва да ти е нагласа, идваща отвътре. Не да пускаш тема във форум, мислейки си, че като си излееш мислите, ще вземе нещо да се промени.

Град
    Антиохия
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Да го забравиш трябва да ти е нагласа, идваща отвътре. Не да пускаш тема във форум, мислейки си, че като си излееш мислите, ще вземе нещо да се промени.

А бре помага .
    -генерал Патон

"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин

На мнение съм, че ако човек не си помогне сам, няма кой друг да му помогне, камо ли шепа непознати, които пишат разни проникновени слова, колкото да не е без хич.

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    На мнение съм, че ако човек не си помогне сам, няма кой друг да му помогне, камо ли шепа непознати, които пишат разни проникновени слова, колкото да не е без хич.
    Ами незнам за теб,но на мен ми помага.Добре е за мен да чуя мнение на връстници и да разбера кое би било най-доброто,така се нахъсвам и си казвам,че съм взела правилното решение

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    даите си време,ако продължиш да си близка с него няма да го забравиш дори може да му простиш и наи-важмото е ще продължиш да се нараняваш...

брао брао
    земи се съберете още 2-3 пъти
    после пак ела тука да ни ревеш
    задник съм

Град
    Антиохия
    Цитирай Първоначално написано от LegacyOfLife
    Цитирай Първоначално написано от T91

е по-леко с обидите де.. искам съвет просто,по някакъв начин написах темата за да може да помогна сама на себе си и да го забравя по-лесно
    !
    Дастатъчно добре познавам своя пол . Затова и се изразявам така . Това е истината . 93% от момчетата се интересуват от сещаш се какво . Гадно , но факт . Малцината от тези , които имат идеали и цели ги определят като аутсайдери .
    -генерал Патон

Нямам думи.

Така както си описала чувствата си,аэ предполагам,че няма да си прекъснеш контакта с него.Не те поэнавам де.Но ако смяташ,че евентуалните ви приятелски отношения също ще те тормоэят,режи връвта нацяло!Това е моят съвет.Думичката "ако" присъства не эащото аэ я харесвам (хич даже!!!!!!!),а эащото това решение трябва да е ТВОЕ.Що просто не седнеш да си помислиш сама и отново САМА да вэемеш решението.Не е добре да се влияеш от чуждите мнения до голяма степен в ЛИЧНИ проблеми като тоэи,според мен.
    SMILE MORE OFTEN...

u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Колко пъти си го хванала да ти изневерява,а ти продължаваш и продължаваш да си с него..

Най-добре е да скъсаш всичките контакти с него (защото така повече страдаш) и да си гледаш живота..
    Все пак той не е единственото момче на Земята..Има доста "свестни"
    Опитай се да го забравиш..
    Излез с приятели,намери си някакво хоби и се опитвай да не мислиш за него..След време ще спреш да страдаш..
    И трети път не му се връзвай - ти си му дал 2 шанс,но той не се е възползвал ..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    аз бих прекратила всякакви контакти с тоя боклук. и кво значи ''като има време, ще се обади''? с кво толкова е зает? и в Англия ли си е намерил на коя да го слага?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си