.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Кой от двамата

Аз се Вглеждам в тъмнината там къде е светлината... Всичко е една измама както беше любовта...Както любовта голяма...

третия
    задник съм

Правилно решение няма. Риска да се провали връзката ти с второто момче е много голям, но пък има и шанс да сте много щастливи... Риск печели, риск губи

Голям фен Аватара на 3motion
    Град
    София
    Опознай второто момче по-добре,без да късаш с гаджето ти.Когато го опознаеш сама си прецени с кого би се чувствала по-добре.
    Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
    ----------------------------------------------
    http://www.facebook.com/Zwezdiichka )

Тройка.

Да и аз мисля първо да го опозная,за да не съжалявам после.Ама има и друг проблем,че примерно ако изляза на кафе с него се някой ще ме изкльокари на гаджето ми защото повечето го познават
    Аз се Вглеждам в тъмнината там къде е светлината... Всичко е една измама както беше любовта...Както любовта голяма...

Ми аз съм на мнението на 3motion.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Тройка.
    мдаа,така и 2мата ще ги имаш поне за введнъж за повече гаранции няма

оф ако мислите да пишете такива тъпи коментари от рода на ''прави тройка'',по-добре не пишете

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Хем обичаш гаджето си,хем си се влюбила в друго момче ..Не се връзва едното с другото..Явно ти си поредната,която не знае какво иска..

Иначе както казаха - опознай второто момче,и реши с кого искаш да си..И помисли към кой от двамата имаш чувства..Защото е "подло" да играеш с чувствата на другия..Все пак той може да иска нещо "сериозно"..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Re: Кой от двамата

Цитирай Първоначално написано от BuBuy
    но въпреки това аз много го обичам и не мога без него не мога да си представя да не съм с него.

Цитатът по-горе си противоречи с останалата част от писанията ти тотално.
    Същото важи и эа эаглавието на темата,лейко.
    SMILE MORE OFTEN...

u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.

Цитирай Първоначално написано от Jesssy
    но въпреки това аз много го обичам и не мога без него не мога да си представя да не съм с него.

Цитатът по-горе си противоречи с останалата част от писанията ти тотално.
    Същото важи и эа эаглавието на темата,лейко.
    Хах айде да не се обиждаме,ти не можеш да знаеш какво чувтвам.Това,че на теб не ти се е случвало да си вюбена в двама не значи,че е невъзможно,даже се случва много често...

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    ..Явно ти си поредната,която не знае какво иска..

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Избери този, към когото имаш чувства. Ще бъде грешка ако кажеш "И към двамата".

Нещо ти липсва във връзката с приятеля ти, нали? А липсващите парчета ги намираш при втория.
    Защо с приятеля ти не потърсите тези парчета? Всъщност... мисля, че трябва да го направите, така или иначе не губите нищо...

Каквото и да направиш, успех.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

хах и аз май имам сега такъв проблем...харесвам едно момче от мн време,но той се държи адкси гадно с мен...има и друго момче,което май ме харесва и се държи мн мило с мен...ма при теб е по-различно..гадже си с единия...помисли си добре какво искаш..с кой се чувсташ по-добре?!кой те прави по-щаслива??

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Трябва да решиш кого искаш повече. Ние не можем да ти кажем.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от fc
    Правилно решение няма. Риска да се провали връзката ти с второто момче е много голям, но пък има и шанс да сте много щастливи... Риск печели, риск губи
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Антиохия
    Говори с гаджето ти . Ако не се оправи отношението му към теб - опитай с другото момче . Така даваш шанс и на двамата , няма за какво да съжаляваш после .
    "Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
    бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
    -генерал Патон

"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин

Супер фен Аватара на l0lz
    умри
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Супер фен Аватара на nymphadora
    решението е само едно-онче бонче.

Да и аз мисля първо да го опозная,за да не съжалявам после.Ама има и друг проблем,че примерно ако изляза на кафе с него се някой ще ме изкльокари на гаджето ми защото повечето го познават
    Е чакай де, той гаджето ти ще ти направи проблем за едно кафе?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Здравейте... В момента съм много объркана и раздвоена.Имам си сериозен приятел от 1 година и 3 месеца той се държи напоследък гадно с мене и връзката ни не върви,секи ден се караме,но въпреки това аз много го обичам и не мога без него не мога да си представя да не съм с него.Преди няколко дена се влюбих много в едно момче което от скоро живее в моя квартал,и той също ме харесва и иска да е с мен,като го видя и се побърквам много е красив и се държи много мило с мен.Искам и двамата какво да правя
    Изобщо не си наясно със себе си и с чувствата си .. Как ще обичаш един,а в друг ще си влюбена .. според мен грешиш за единия от двамата ..

Град
    Paradise
    Ами нормално е, при положение, че гаджето и очевидно я приема за даденост и се държи гадно с нея, тя да харесва компанията на някой, който се отнася с нея добре. Тъй че какво я псувате?
    Нормално е да е раздвоена. Много трудно се зарязват отношения, продължили цяла година, че и повече. Нормално да се замисли преди да каже: Ми нееее, щом харесвам друг тоя да си ходи. не го ща.
    Това са прибързани решения и напълно разбирам защо авторката иска съвет и се опитва да премисли всичко преди да свърши някоя простотия и да съжелява после.

ПП. Според мен опитай с втория. Ако се държи добре с теб и с него ти е хубаво, няма смисъл да оставаш във връзка, в която огънят е изчезнал напълно и не се отнасят хубаво с теб.

Обичаш първия, но си влюбена във втория?!?!?!?! Отиди някъде далеч от двамата и си подреди добре мислите, след това вече прецени кой от двамата наистина ОБИЧАШ
    Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!

Кажи на сегашния ти приятел,че ти трябва малко време за да осъзнаеш от какво точно се нуждаеш и мисля,че времето ще покаже...ако не ти липсва много значи се пробвай с другия,но ако наистина го обичаш (както казваш) ще ти липсва и по-добре не прави грешка сомо защото някъф готин живее в твоя квартал ...
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си