- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой от двамата
Аз се Вглеждам в тъмнината там къде е светлината... Всичко е една измама както беше любовта...Както любовта голяма...
Правилно решение няма. Риска да се провали връзката ти с второто момче е много голям, но пък има и шанс да сте много щастливи... Риск печели, риск губи
Опознай второто момче по-добре,без да късаш с гаджето ти.Когато го опознаеш сама си прецени с кого би се чувствала по-добре.![]()
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
Да и аз мисля първо да го опозная,за да не съжалявам после.Ама има и друг проблем,че примерно ако изляза на кафе с него се някой ще ме изкльокари на гаджето ми защото повечето го познават![]()
Аз се Вглеждам в тъмнината там къде е светлината... Всичко е една измама както беше любовта...Както любовта голяма...
мдаа,така и 2мата ще ги имаш поне за введнъжПървоначално написано от mArMaLaDkA
за повече гаранции няма
оф ако мислите да пишете такива тъпи коментари от рода на ''прави тройка'',по-добре не пишете![]()
Хем обичаш гаджето си,хем си се влюбила в друго момче..Не се връзва едното с другото..Явно ти си поредната,която не знае какво иска..
Иначе както казаха - опознай второто момче,и реши с кого искаш да си..И помисли към кой от двамата имаш чувства..Защото е "подло" да играеш с чувствата на другия..Все пак той може да иска нещо "сериозно"..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от BuBuy
Цитатът по-горе си противоречи с останалата част от писанията ти тотално.
Същото важи и эа эаглавието на темата,лейко.
SMILE MORE OFTEN...
u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.
Хах айде да не се обиждаме,ти не можеш да знаеш какво чувтвам.Това,че на теб не ти се е случвало да си вюбена в двама не значи,че е невъзможно,даже се случва много често...Първоначално написано от Jesssy
Първоначално написано от SmilezZz
Избери този, към когото имаш чувства. Ще бъде грешка ако кажеш "И към двамата".
Нещо ти липсва във връзката с приятеля ти, нали? А липсващите парчета ги намираш при втория.
Защо с приятеля ти не потърсите тези парчета? Всъщност... мисля, че трябва да го направите, така или иначе не губите нищо...
Каквото и да направиш, успех.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
хах и аз май имам сега такъв проблем...харесвам едно момче от мн време,но той се държи адкси гадно с мен...има и друго момче,което май ме харесва и се държи мн мило с мен...ма при теб е по-различно..гадже си с единия...помисли си добре какво искаш..с кой се чувсташ по-добре?!кой те прави по-щаслива??
Трябва да решиш кого искаш повече. Ние не можем да ти кажем.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Първоначално написано от fc
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Говори с гаджето ти . Ако не се оправи отношението му към теб - опитай с другото момче . Така даваш шанс и на двамата , няма за какво да съжаляваш после .
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
умри
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Е чакай де, той гаджето ти ще ти направи проблем за едно кафе?Първоначално написано от BuBuy
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Изобщо не си наясно със себе си и с чувствата си .. Как ще обичаш един,а в друг ще си влюбена .. според мен грешиш за единия от двамата ..Първоначално написано от BuBuy
Ами нормално е, при положение, че гаджето и очевидно я приема за даденост и се държи гадно с нея, тя да харесва компанията на някой, който се отнася с нея добре. Тъй че какво я псувате?
Нормално е да е раздвоена. Много трудно се зарязват отношения, продължили цяла година, че и повече. Нормално да се замисли преди да каже: Ми нееее, щом харесвам друг тоя да си ходи. не го ща.
Това са прибързани решения и напълно разбирам защо авторката иска съвет и се опитва да премисли всичко преди да свърши някоя простотия и да съжелява после.
ПП. Според мен опитай с втория. Ако се държи добре с теб и с него ти е хубаво, няма смисъл да оставаш във връзка, в която огънят е изчезнал напълно и не се отнасят хубаво с теб.
Обичаш първия, но си влюбена във втория?!?!?!?!Отиди някъде далеч от двамата и си подреди добре мислите, след това вече прецени кой от двамата наистина ОБИЧАШ
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
Кажи на сегашния ти приятел,че ти трябва малко време за да осъзнаеш от какво точно се нуждаеш и мисля,че времето ще покаже...ако не ти липсва много значи се пробвай с другия,но ако наистина го обичаш (както казваш) ще ти липсва и по-добре не прави грешка сомо защото някъф готин живее в твоя квартал ...
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.