.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Какво може да е ?

Здравейте,от 1-2 месеца имам странни болки от долу.Дори незнам дали може да се нарече болка,може би нещо като парене.Също така имам бяло течени и по някога се появява сърбеж.Знам,че ще ми препоръчате да отида на гинеколог,но супер много ме е страх да не е нещо по-серизно.Напоследък много са ме наплашили с рака на маточната шийка и много силно се надявам да не е това.Почти на 16 съм и съм девствена,ако има някакво значение.Ако някой е имал същите проблеми ще съм му задължена ако сподели.
    Знам,че ще има и груби коментари,но мене наистина ме е страх ;///
    Благодаря предварително.
    i kf0 kut me b0l!...mainata ti [!]

Така значи имаш болка, парене, сърбеж- може да е инфекция, гъбички или цистит примерно. Ние няма как да познаем какво ти е затова отиди до личната и тя ще прецени дали си за гинеколог.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от _butterfly_
    Така значи имаш болка, парене, сърбеж- може да е инфекция, гъбички или цистит примерно. Ние няма как да познаем какво ти е затова отиди до личната и тя ще прецени дали си за гинеколог.
    да !

и не се плаши ще се оправиш

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Да си забелязала да ти лепнат устните? По колко вода пиеш дневно? Забелязала ли си да пишкаш по-често и повече като количество? Да си забелязала да отслабваш?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Да си забелязала да ти лепнат устните? По колко вода пиеш дневно? Забелязала ли си да пишкаш по-често и повече като количество? Да си забелязала да отслабваш?
    Ми например след трнировка,когато цялата съм потна и изморена се е случвало това с устните,не съм забелязала да пишкам по-често и да отслабва...а за водата..ми ддз ннормално

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Аз имах такъв проблем и една лекарка ми каза,че най-вероятно е цистит.Вземи си от аптеката Смрадлика около 1лв е 1 кутийка,пълниш една тенджара с вода слагаш я да заври слагаш 2-3 супени лъжици от билката и оставяш да поври около 10-15мин,прецеждаш го оставяш го около 20мин да изстине и се подмиваш с него,но само с него след това не се мий с чиста вода,за да може да има ефект от билката,иначе няма да има никакъв ефект ако я измиеш след това.И вече като се подмиеш с това около 5мин се мий,тогава я изхвърли,защото не е хуабво с една течност да се миеш два пъти,след няколко часа ако искаш свари пак от билката и се измий пак така 2-3 пъти,докато усетиш че вече всичко е отминало.На мен това ми помогна и на една приятелка същото го казах и на нея с това и мина.А ако не ти мине с тая билка отивай на лекар.Успех!

Град
    пространството на Дисе
    wersa4, болката/паренето по време на пишкане ли се появява?!
    Иди на консулт при АГ- може да има промяна в рН на влагалището, може да се е загнездила гъбичка/бактерия.... Течението с какъв вид е?

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    wersa4, болката/паренето по време на пишкане ли се появява?!
    Иди на консулт при АГ- може да има промяна в рН на влагалището, може да се е загнездила гъбичка/бактерия.... Течението с какъв вид е?
    ми не,не е по време на пишкане.Всъщност то е не е баж болка ами едно неприятно усещане.А течението понякога е бяло,др път жълтеникаво с неприятна миризма
    А ии ще пробвам това с билките от по-горното мнение

А и да кажа,бяха ми казвали водас йод и да се изплаквам с нея от долу...ако са гъбички дали ще ги убие или ддз

Град
    пространството на Дисе
    Не не не! Недей! Ако е цистит, губиш време! Инфекцията може да се качи към бъбреците! А и за капак нямаш болки по време на уриниране, което не значи 100% цистит!
    Беж на гинеколог!
    Относно йода- ще ги убиеш /евентуално/ на входа, а във влагалището?! А ако не са гъбички?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си