- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Surecheck... след колко?
Четох тука подобни теми относно тестовете, вярно ли е че се чака 14 дена след акта, защото са ми казвали, че шуречек може и по рано да се направи 4-5 дена(след акта и ще е точен).. та ако е след 5-6 дена ще е точен ли? Аз и листовката съм чел пише още първия ден от закъсняването, обаче има доста време до тогава, а никаде не срещнах колко дена след половия акт се прави.. знам че отчита хормона който се отделя в орината като забременее момичето.. та някой да ми обясни със сигурност колко дена след акта ще отчете вярно и сигурно теста?
+1 Аз съм сигурнаПървоначално написано от miminko
А един в-с - това капачето,което е в/у полето за резултат,докато се чака резултата мести ли се в/у това с капките..оф не знам дали ме разбрахтеПо-просто казано-отвора,в който се слагат капките покрива ли се?
Най-малко 14 дни след рисковия акт или при закъснение на цикъла.
Невъзможно е след 4-5 дни- тогава тялото още не е регистрирало този факт, а какво остава за един тест, чиято сигурност НЕ е 100 %
В сайта на Surecheck пише, че се дава точен резултат 14 дни след половия акт, не по-рано.
A, Biskfitka - ами да ти кажа, аз съм си го местила, защото не мога да се сдържа да не гледам :Д Не, че има какво толкова да се гледа де :Д
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Мерси,защото аз досега не съм го местила,виждах резултата чак след 7мата минута ии питам да знам дали има някаква разлика,защото ще се наложи да правя пак тест и така...Първоначално написано от LovelyGirl
![]()
след 14 дни или един ден от закъснението на цикъла, по- рано няма да е 100% достоверен