.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Св.Валентин

Търсих такава тема,но не намерих.НАближава Св.Валентин и незнам какъв подарък да направя на приятеля си.Искам да направя нещо голямо за него,да го изненадам с нещо приятно.Момчета дайте предложения вие на какво бихте се зарадвали.Нямам предвид подарък от магазна,ще го измисля в последния момент какво да му купя.Искам да му направя изненада за която не е подозирал.

П.П ако има такава тема тази може да се заключи
    МоетО момЧе завИнагИ си ОСтаВа в моЕто съРце. Обичам те бебе !!!

Супер фен Аватара на Korrnyy

Re: Св.Валентин

Цитирай Първоначално написано от lovemirkoo
    Търсих такава тема,но не намерих.НАближава Св.Валентин и незнам какъв подарък да направя на приятеля си.Искам да направя нещо голямо за него,да го изненадам с нещо приятно.Момчета дайте предложения вие на какво бихте се зарадвали.Нямам предвид подарък от магазна,ще го измисля в последния момент какво да му купя.Искам да му направя изненада за която не е подозирал.

П.П ако има такава тема тази може да се заключи
    Тука ни излъга

Ти познаваш най-добре приятеля си, така че най-точно можеш да прецениш какво да му вземеш От колко време ходите? Ако носи гривни и някакви такива можеш да му вземеш... Ноо ние как да знаем какво харесва?
    Трагедията е пълна...

мисля, че ако те оценява ти ще си му достатъчен подарък

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ще се наложи да стана врачка
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Зависи от колко време ходите, но му вземи нещо, което като погледне след 5 год. пак да се сеща колко го обичаш. Нещо в което да си вложила смисъл, а не просто някакъв предмет.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Такива теми НЯМА и НЯМА и да намерите до 14 февруари това ще е единствената тема с такова заглавие.
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Цитирай Първоначално написано от FancyGirl
    Такива теми НЯМА и НЯМА и да намерите до 14 февруари това ще е единствената тема с такова заглавие.
    Ела да ти укротя страстите

soul1199 никой не иска от теб да ставаш врачка.Исках просто предложения или примери вие какво бихте направили за любмия.
    Korrnyy ти не ме разбра,за подаръка като предмет лесно ще избера.Искам да направя нещо специално за него.Не е нужно да ставате врачки и т.н просто беше достатъчно да изявите мнение за това вие какво бихте направили за вашата половинка.
    Priceless ако няма да даваш компетенти отговори ти предлагам да да замълчиш а не просто да правиш брой мнения. Не,че се заяждам , напротив.Това е форум в който всеки има някакъв въпорс и очаква помощта на другите.Тази тема не съм я направила за да се харесва или не,а просто защото имам нужда от помощ и очаквам да видя компетентни мнения,а не такива от рода на "бляяяя" или други с цел да се заядете заради това,че не съм видяла че има такива теми.Защото никой няма да си прави труда да прави нова след като вече има такава.Съжалявам за това,че не съм видяла и моля тези които имат някакви предложения,да ги кажат.Благодаря предварително.

П.П заедно сме от 5 месеца
    МоетО момЧе завИнагИ си ОСтаВа в моЕто съРце. Обичам те бебе !!!

Супер фен Аватара на l0lz
    купи му цар'ца
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си