- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- имам един проблем
имам един проблем.момчето което харесвам е в компания с много момчета, до скоро и аз излизах с тях но стана така че се скарах с останалите![]()
въпросното момче не знае че го харесвам , а сега нямам никаB шанс да се сближа с него.
![]()
![]()
преди да му кажа че имам някакви чувства към него Искаx Още малко да се опознаем кажете ми как да се доберa до него при положение че още не искам да знае че го харесвам
![]()
и няма начин да изляза с останалите от компанията
![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
е само двамата не можете ли да излезете?
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Мда, просто го покани да излезете двамата. Да изглежда приятелски, но не съвсем. Така с един куршум два заека. Той ще започне да се чуди дали го харесваш и ако и той те харесва, ще се получи много добре. И един съвет - не му казвай чувствата си, намекни му ги или му ги покажи. Ако са взаимни, ще стане от самосебе си.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Явно не , компанията му го ограничават от околнитеПървоначално написано от producenta
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Обади му се по телефона,просто да го чуеш.Нищо не пречи да подхванеш непредубеден разговор,а защо не и уговорка за излизане.
Що не искаш да знаеш,че го харесваш?
Един мъж обича да бъде харесван.Покажи му го.
мхмПървоначално написано от producenta
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
А на колко години сте?
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Първоначално написано от elki4ka
![]()
![]()
![]()
Пиши му по скайп... Няма да разбере, че го харесваш![]()
Трагедията е пълна...
SMS с молба за кафе и ще излезете насаме.Всяко момче което получи смс от момиче с молба за излизане е вече вързан на кукичката :Д
Спечелени: - Ipod touch 8gb
Следваща цел: - Мacbook Pro 1500pts
Points now: - 946
Който иска да ми пише за покана за сайта.
Да вързан е ... ама на един мой фр така му напрайха ебаси номера![]()
![]()
![]()
![]()
Излесте само двамата на кафе..
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
тука на някаква генг-бенг оргия ми мирише тази случкаПървоначално написано от producenta
![]()
![]()
ili izlezte samo dvamata ili prosto mu kaji po skype![]()