- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво да правя ?
Някой знае ли до една седмица аборт с какво може да се направи след като се установи бременноста знам хапчетата до 72 часа но те не ми вършат работа ,защото до края на седмицата трябва да установя първо бременноста .Помагайте кой както знае какъв е варянта за установена бременност с първата седмица ?
Подари ми целувка - подари ми мечта,Подари ми прегръдка - подари ми нежен миг ,подари ми себе си и ме направи най - щасливата жена !
Какво всъщнаст питаш- как можеш да абортираш или как да разбереш дали си бременна?
Тест за бременност се прави най-рано 2 седмици след рисковия акт.
и аз толкова разбрахПървоначално написано от _butterfly_
)
До колкото знам има едни хапчета, които като ги взимаш изхвърляш плода, ама трябва да се взимат до първия месец... Отиди на гинеколог ТОЙ ЩЕ ЗНАЕ ПО ДЯВОЛИТЕ !!!
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Първоначално написано от vaseto0o
уау...извинявай,от кгоа съществуват такива магиии
Здравейте. Реших да не пускам нова тема, а да попитам тук.
Може ли да се направи легален аборт на непълнолетно момиче, със съгласието на друг кръвен роднина - от рода на баба или леля - а не майка//баща?
Важно е. Благодаря.
прави се най късно до 1-вия месец защото ако се направи по-късно си е ЖИВО УБИЙСТВО ...Първоначално написано от vellvet
защото плодът вече се е оформил и расте и ти го убиваш не че е невъзможно и по късно но си е дяволски греховно убийство на невинно същество затова са ПРЕЗЕРВАТИВИТЕ ве убийци такива
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
кратко и ясно - НЕ!Първоначално написано от lqlqlq123
Станислава