.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Град
    Navsiakude i Nikude

Какво да правя ?

Някой знае ли до една седмица аборт с какво може да се направи след като се установи бременноста знам хапчетата до 72 часа но те не ми вършат работа ,защото до края на седмицата трябва да установя първо бременноста .Помагайте кой както знае какъв е варянта за установена бременност с първата седмица ?
    Подари ми целувка - подари ми мечта,Подари ми прегръдка - подари ми нежен миг ,подари ми себе си и ме направи най - щасливата жена !

Какво всъщнаст питаш- как можеш да абортираш или как да разбереш дали си бременна?
    Тест за бременност се прави най-рано 2 седмици след рисковия акт.

Супер фен Аватара на m1nik
    Цитирай Първоначално написано от _butterfly_
    Какво всъщнаст питаш- как можеш да абортираш или как да разбереш дали си бременна?
    Тест за бременност се прави най-рано 2 седмици след рисковия акт.
    и аз толкова разбрах
    )

Голям фен
    ако се съмняваш и не са минали 72 часа по-добре хапче от колкото аборт, но ако са минали 72 часа и се окаже че си бременна отиваш на гинеколог и правиш аборт до колкото знам се прави до 3я месец от бременността, но не съм мн сигурна

До колкото знам има едни хапчета, които като ги взимаш изхвърляш плода, ама трябва да се взимат до първия месец... Отиди на гинеколог ТОЙ ЩЕ ЗНАЕ ПО ДЯВОЛИТЕ !!!

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Най-добре иди на гинеколог,той ще те прегледа и ще ти каже какво е най-добре за теб!
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    До колкото знам има едни хапчета, които като ги взимаш изхвърляш плода, ама трябва да се взимат до първия месец... Отиди на гинеколог ТОЙ ЩЕ ЗНАЕ ПО ДЯВОЛИТЕ !!!

уау...извинявай,от кгоа съществуват такива магиии

Здравейте. Реших да не пускам нова тема, а да попитам тук.
    Може ли да се направи легален аборт на непълнолетно момиче, със съгласието на друг кръвен роднина - от рода на баба или леля - а не майка//баща?
    Важно е. Благодаря.

Цитирай Първоначално написано от vellvet
    ако се съмняваш и не са минали 72 часа по-добре хапче от колкото аборт, но ако са минали 72 часа и се окаже че си бременна отиваш на гинеколог и правиш аборт до колкото знам се прави до 3я месец от бременността, но не съм мн сигурна
    прави се най късно до 1-вия месец защото ако се направи по-късно си е ЖИВО УБИЙСТВО ... защото плодът вече се е оформил и расте и ти го убиваш не че е невъзможно и по късно но си е дяволски греховно убийство на невинно същество затова са ПРЕЗЕРВАТИВИТЕ ве убийци такива
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Цитирай Първоначално написано от lqlqlq123
    Здравейте. Реших да не пускам нова тема, а да попитам тук.
    Може ли да се направи легален аборт на непълнолетно момиче, със съгласието на друг кръвен роднина - от рода на баба или леля - а не майка//баща?
    Важно е. Благодаря.
    кратко и ясно - НЕ!
    Станислава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си