- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вашите униформи
^
Добре, как я връщаш, не ви ли задължават да я носите?
Towa са нашите:
http://prikachi.com/files/1335193t.jpg
всъщност е само тва, защото полата е черна и е съвсем обикновенна,![]()
Ами не ми направиха проблем,да не говорим че ни бяха пробутали стари ризи,поне парите да ми бяха върналиПървоначално написано от Shadowsogirl
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
ние нямаме,слава богу. ама тая година като се преместя,сиг ще има![]()
![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
И ние засега нямаме..Първоначално написано от giveupbitch
Ноо.. послее.. догодина вероятно..
Кофтито на униформите е, че на всеки му стоят различно..всеки си има собствен стил.. и докато на едно момиче с яко секси тяло сичко ще и стои добре.. при мен вероятно няма да стоят така нещата..![]()
![]()
![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Хеей, моята униформичка си е хубава. Много си я харесвам. Дори всички казват, че нашето училище е с най-хубавите униформи във Велико Търново и региона.Първоначално написано от billytalent
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
Да, вярно, наистина вие имате доста хубави униформи.
Сега ще слагат и на ПМГ от март-април, а пък ние в ЕГ ги чакаме до другата седмица.
Наистина ли? Не знаех, че ще имате и вие. Какви ще са? А на ПМГ?Първоначално написано от Shadowsogirl
Като бебче да ме гушнеш,
Абевиноно червена права пола, със риза и сако, като ни ги дадат ще снимам и ще пусна снимките, че в обясненията и различаването нюансите цветове съм малсо сбъркана.Първоначално написано от TheLittleAngel
![]()
Хаха, добре. Ще ми е интересно да ги видя.Първоначално написано от Shadowsogirl
Като бебче да ме гушнеш,
Ние имаме само риза(жълтеникава) , пуловер без ръкави (червено, бордо, вишнево, някакво подобно) и вратовръзка(мени се от златисто до розово ... ). Само ризата е задължителна и то ние си е обличаме отгоре с блуза, анорак, суитчер, яке и т.н и се вижда всичко на всичко само яката, при някои и тя не се вижда, а някои даже не ги носят ( само в раниците, ако минава проверка)
![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
О, Боже! Каква странна комбинация от цветове... Кой ви измисли модела на униформите?Първоначално написано от DesireToFire
Като бебче да ме гушнеш,
доста яка униформа си имаме ниее .. Имаме светло синя риза )на която е емблемата на даскалото) и вратовръзка главно .. вратовръзката е на райета .. тъмно синио малко червено и бяло .. има и жилетки за тези, които искат да носят. Имаме тениски за лятото .. караха ме да си купя пола, която естествено не я нося. Приличам на някоя зубъркаРизите като излезем от даскало събличаме и в чантата
Иначе си ме кефят мене. :P
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Нашите още не са готови.
Мерките ни са взети преди месец-два, а униформите ще станат чак април някъде![]()
Тогава може да пусна снимка..
Не са чак толкова отвратителни, колкото си ги представях, че ще са.
И спря да се върти за миг земята..
Пфф наще са суийчър светлосин и две блузки тъмносини еедната с къс другата с дълък ръкав... аз понеже съм с слабичка с още 2 момичета ни пробутаха 2 с дълък МРАЗЯ ГИ ТИЕ УНИФОРМИ УЖАСНИ СА! Добре, че не ни задълчават да ги носим![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Днес ми дадоха униформата. Мразя я, направо е отвртителна. Сакото е с подплънки на раменете, следователно приличам на ръкбистка. Аз по принцип съм си плоска, а като облека ризата и сакото, ако ми отрежете краката и главата на снимка няма да знаете мъжко ли съм женско ли съм. Полата също не ми харесва, панталонът май са ми го направили тесен, но както и да е, с много висока талия е, и точно между краката ръбът се впива и убива и боли, въобще не е приятно. Като цяло разорочавана съм.
Сакото няма как да е без подплънки. И нашите имат. Иначе панталона може и да е отпусне, ако го поносиш малко. Ама по думите ти разбирам, че яко са ви прецакали. Иначе в какви цветове е?Първоначално написано от Shadowsogirl
Като бебче да ме гушнеш,
Гаднярска работа е т'ва с тия униформи ..Ние в наще сме като клошари
.. Риза, пола до коленете, врътовръзка, червен елек
и бабешка пенсионерска жилетка !
Да не дава Господ !
![]()
ох .. знам, че темата е за униформи, но не се сдържах .. нямамее!!![]()
![]()
![]()
Макр, че тъпото в моето даскало е, че сме само момичета ии тук там някое измъчено момче ии такива смешни и абсурдни дрехи и комбинации съм виждала, че лошо ми е ставало ..![]()
![]()
И аз ще уча там апък съм момче може ли пик да видя на момчитата какви саПървоначално написано от galu6a
![]()
![]()
![]()
а на заден план на 1вата снимка ако не се лъжа има едно смешно момче с униформаПървоначално написано от miro961
![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Тази година кандидатствах и в новото училище ще бъдат бяла риза,червена вратовръзка и черен панталон/пола,а за зимата има червен пуловер.![]()
Все още не съм ходила за мерки,мога да покажа снимка само на вратовръзката,защото от училището ни ги дават безплатно още като ходим да се записваме.
![]()
![]()
А в старото училище ни прецакаха по много тъп начин-в средата на май ни накараха да си купим риза за 25 лева,която беше от отвратителна материя и запарваше.Бяха калпаво ушити,на втория ден копчетата се разшиха,кройката беше гадна и цвета беше нещо подобно на люляково,но по-светло.![]()
СОУ Максим Горки Ст.Загора
http://vbox7.com/play:c991d5b5
На 22 секунда от клипчето има две момичета облечени еднакво това са ни униформите и за момчета и момичета -разликата - на момчетата емблемата е на едната ръка а на момичетата на другата и момичетата имат поли-тип лале- ужасни.Униформите са хоръбъл и когато пристигнаха не ни бяха по мярка на един тясни на друг големи , а имаме и тениски различни цветове с надпис СОУ Максим Горки -те по биват
П.П.Дънките,които са облекли също са част от униформата
П.П.П.Песента е отвратителна - за 1-та от клипчето става дума![]()