- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Pomognete
Zdraveite pi6a Vi tova pismo za6toto iskam ako moje da mi dadete savet .Problema e sledniq ba6ta mi me izgoni ot vka6ti i az si tragnah i ne iskam da se vra6tam za6toto toi postoqno me goni i se dari gadno s men.No toi me zapla6va s policqta i po kakv na4in da si vzema bagaja za6toto toi ne iska da mi go dade? Blagodarq predvaritelno i se izvinqvam 4e ne e na balgarki ..... 4akam va6ite saveti
ти майка нямаш ли, роднини ... ако си под 18 мисля, че не може да те гони от вас ... подай жалба в 'закрила на детето'издебни, докато го няма и си го вземи .. айде успех
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Maika mi me e ostavila o6te kato sam bila malka..... pak i nemoga da go izdebna za6toto e smenil bravata i nqma kak da vlqza![]()
Предлагам ти да утидеш в полицията или в закрила на детето ако в случея си под 18 и да им обясниш каква е ситуацията ..![]()
Поговори с баща си
Това е сериозно!Нямаш ли други роднини?Баба ти, леля, чичо?Можеш да се обадиш и в Закрила на детето ако си под 18.
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
na 18 sam
На 18 нищо няма да направят от "Закрила на детето" .Ако си малко по хитра направи нещо с полицайте,че ти е откраднал нещата и не иска да ти ги даде.Първоначално написано от Sapunka
това ми идва сега нз .... аз действам по други начини