.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Pomognete

Hybrid View

Pomognete

Zdraveite pi6a Vi tova pismo za6toto iskam ako moje da mi dadete savet .Problema e sledniq ba6ta mi me izgoni ot vka6ti i az si tragnah i ne iskam da se vra6tam za6toto toi postoqno me goni i se dari gadno s men.No toi me zapla6va s policqta i po kakv na4in da si vzema bagaja za6toto toi ne iska da mi go dade? Blagodarq predvaritelno i se izvinqvam 4e ne e na balgarki ..... 4akam va6ite saveti

Мега фен Аватара на ameli
    ти майка нямаш ли, роднини ... ако си под 18 мисля, че не може да те гони от вас ... подай жалба в 'закрила на детето' издебни, докато го няма и си го вземи .. айде успех
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Maika mi me e ostavila o6te kato sam bila malka..... pak i nemoga da go izdebna za6toto e smenil bravata i nqma kak da vlqza

Мега фен Аватара на Petrow
    Град
    Барселона

Предлагам ти да утидеш в полицията или в закрила на детето ако в случея си под 18 и да им обясниш каква е ситуацията ..
    Поговори с баща си

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Това е сериозно!Нямаш ли други роднини?Баба ти, леля, чичо?Можеш да се обадиш и в Закрила на детето ако си под 18.
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Цитирай Първоначално написано от Sapunka
    na 18 sam
    На 18 нищо няма да направят от "Закрила на детето" .Ако си малко по хитра направи нещо с полицайте,че ти е откраднал нещата и не иска да ти ги даде. това ми идва сега нз .... аз действам по други начини

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си