начи, нейното поведение би следвало да се дължи или на някаква неприрязън към тебе(да знам че е очевидно) или на липса на уважение към тебе.
какво правиш-или ѝ правиш публично голяма услуга за която да ти е задължена много в очите на всички и нема повече да прави така или (по-лесно) следващия път като те ритне "случайно" и направи някакъв скандал "аре стига де сляпа ли си като кон само риташ как може да си толкова тъпа писна ми от малоумщината ти" и ако ти се извини и кажи "оф и аз съжалявам но наистина ВНИМАВАЙ повече само ме тъпчеш" или ѝ набий 2 юмрука в мутрата (уроци по некво женско бойно изкуство са полезни ВИНАГИ-и се пазиш от навлеци и от насилници и си по-красива физически и те уважават повече)
но най-важно да стане публично, ако наистина имаш некво хубаво реноме пред другите тя ще се сконфузи че се държи тъпо, а ако ѝ потрошиш кухата глава ще види че не те е страх да защитаваш позицият и достойнството си.
аз съм имал доста такива случаи- един тъпанар го направих на сол и спря да се отваря, дру пък започнах да го избягвам и спря да играе неква роля в йивота ми просто яото беше далече от мен
толова е просто и не губи кураж ще намериш некъв друг начин ако съвети те ми не ти прилягат