.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Малко съм странна

---

Град
    Варна
    Следващия път,като ти кажат да им разкажеш урока им кажи да си седнат на задниците и сами да си го научат...
    Разбирам те напълно.До скоро и аз бях много добричка с всички и само си мълчах,ама най-накрая ми омръзна и такъв скандал и такива интриги направих,само като казах истината.Сега вече всички си знаят местата и повече проблеми с отворковци нямам.
    Всичко зависи от теб.Това,че си добра с хората е уникално качество,но има такива,които злоупотребяват.Бъди добра само с тези,които го заслужават.Другите да л***т. УСПЕХ от мен.

Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
    Спри да слугуваш и спри да се надуваш
    Филията не е само с cash-има и мноо болка
    За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
    Горе главата хора...

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Научи се да казваш " не ". Прави това, което искаш. Гледай себе си. Това не означава да си егоист, а да отстояваш принципите и желанията си.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Sintya
    Научи се да казваш " не ". Прави това, което искаш. Гледай себе си. Това не означава да си егоист, а да отстояваш принципите и желанията си.
    Ти не си носна кърпичка, всеки да те ползва когато си пожелае. Не е лошо да помагаш, но нека се съобразяват с теб. И все пак предпочитам хора, с които се забавлявам, отколкото такива, които само могат да вършат услуги. Отворен не е задължително отрицателно качество и аз много повече ценя един социален човек, отколкото затворени хора без лична позиция.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Ивагакуре
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Sintya
    Ти не си носна кърпичка, всеки да те ползва когато си пожелае. Не е лошо да помагаш, но нека се съобразяват с теб. И все пак предпочитам хора, с които се забавлявам, отколкото такива, които само могат да вършат услуги. Отворен не е задължително отрицателно качество и аз много повече ценя един социален човек, отколкото затворени хора без лична позиция.
    И аз познавам едно такова момиче.. мисля ,че решението е да престанеш да бъдеш "носна кърпичка", да отстояваш себе си и т.н.
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Глупаво е да се раздаваш на всички.Не го оценят.
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ами промени се.Покажи им, че и ти няма да им помагаш и точка.Каквото повикало, такова се обадило Ако не са доволни ще трябва да си променят мнението.Но не вярвам, че самата ти искаш да си приятелка с използвачи

Мерси на всички, които писаха. Ще изтрия първтото мнение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си