- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дебела ли съм
Висока съм 1.55 и тежа 59 кг![]()
na 12
животът е такъв
Чак пък дебела не може да се нарече.Само моляти се да не започваш и ти да си мислиш, че си дебела - на 12 си още и сега растеж.НЕ си прави безцелни диети още от сега !!Първоначално написано от ioanamarcheva
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
До 18-години момичетата се развиват физически така че нямаш основа за притеснение ! Пък като пораснеш се обади да те преценя![]()
Първоначално написано от SkiCatA
+++![]()
Дрън-дрън
ти пъкПървоначално написано от Kmet4e
![]()
Има време като станеш на 16-17 сама ще забележиш![]()
Нищо ти няма, ще се оправиш, ти сега растеш. Само не започвай с разни безмислени диети, защото няма да има НИКАКВА полза, най-много да си спреш растежа и да останеш ниска.
това е прекалено вечеПървоначално написано от ioanamarcheva
почни диета според мен
и аз съм на 11-12 години и тежа 36 кг.
Дорu след най-тежката буря .. uзгрява СЛЪНЦЕ ! <3
щом не можеш да прецениш дали си дебела или не значи все още си дете.... и по възрастта си личи![]()
беги да играеш и немай грижи...
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
oxx dear ;D .. дребенн не се тревожи още от сега...храни се здравословно,движи се, и никога няма да палънееш,нито да си прекалено слаба![]()
Разбира се, че ще си дебела, ако се мислиш за такава! Трябва да имаш самочувствие. Важно е да ядеш здравословно /никакъв чипс, кола и производни/, да се движиш много /плуване, хандбал, тенис, бягане/. Сигурна съм, че ще намериш спорт, който да тренираш с удоволствие. И не се пречупвай, защото тъпите идиоти от училище само това чакат.![]()
Saatana! Vittu! Perkele!
boje boje spored frenskiqt standat kolkoto si visoka - 10 ili po-to4no ako si 1,55 i si 59 kl spored frenskiqt standart ti trqbva da si 45 kg no tova ne e problem za6toto sega raste6 i e normalno a za dietite izob6to ne si i pomislqiprobvala sam otslabnah mn no sega postoqnno mi se nadyva stomaha i cikalat ne mi e redoven taka 4e kogato stane6 na 16-17 gdini misli za dieti a za sega samooo sportt
![]()
ne si provalqi jivota ot malka
![]()
aidee i ne misli za kilogramite si ne e bolka za umirane
![]()
никой не иска да те обиди но , да дебела си аз в 7 клас майче тогава съм бил на 12-13 бях 40 кила а съм момче
aLL SaM Ve eBaL
ае стига вече само проява на ниско самочуствие и търсене на внимание![]()
http://s5.bg.bitefight.org/c.php?uid=115365
----------------------------------------------------
http://s1.bg.darkpirates.com/c.php?uid=33202
абе момичето си е добре, не е дебело :) според мен
!!!Първоначално написано от ImmortalSportFreak
И темата няма смисъл да се коментира повече според мен.
Споко, това НЕ Е нормално.Първоначално написано от c0raline
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Ми да, не си много слабичка, но не започвай диети още от сега.Изживей си детството и като пораснеш ще му мислиш повече![]()
Аз съм висока 1.58 и съм 43кг![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P :P :P
хора, не правете никви диети, защотоомного е опасно-след като минеш диетата и забележиш, че си отслабнала, после пак започваш да си ядеш както си знаеш и пак напълняваш. Трябва да ядеш, колкото ти трябва и здравословно, а не да се тъпчеш катоо...Да, знам, че сега през пубертета на организма му трябва по вече, но внимавай! Има си на определена възраст там колко кг е норамлно да бъде. За мен на 12г, 59 кила е много!Моят съвет е да ядеш по-малко и най-вече здравословно
![]()