- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много ми е гадно !
Значи историята с почти всички момичета които съм харесвал в моя живот е една - харесам си момичето ама не правя аз първата стъпка и така мн време я харесвам р гледам и албума и т.н ... И историята точно с това момиче , което в момента харесвам е - в едно училище учим от тая година и не се познаваме ... Тя ми иска пълномощно по скайп и аз и дадох,ама незнаех коя е отначало и погледнах и значи албума и направо мн ме изкефи тва момиче ! На слидващия ден й написах hi , ама тя не отговори и 3 дена подред така ... Спрях да и пиша и оттогава 2 седмици чакам тя да ми пише , но ... Днеска в училище си седим с едни приятели на прозореца в класната и си лафим ... Гледам една групичка се задава от магазина и въпросната мацка с тях...Тя и едно момче се отделиха от групата и седнаха при оградата и почнаха нещо да си говорят ... незнам ... и ми стана много гадно и си седнах на чина...
И така става при всички , които харесам - някво друго момче се намесва и ............. :X:X:X
Какво да правя - неискам както с предишните просто да ги "заебвам" и 1 седмица ми е гадно и пак същото след време ...![]()
ще си останеш само с гледането на албумите им ...![]()
![]()
![]()
![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
Чаакай,чакай кфи албуми на скайп![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еем забрави за тая,и търси извън училище,нема друг начин
Е тва е един от проблемите - неискам да я заебвам и нея ! Аре моля ви сериозно ми помогнете !Първоначално написано от britzy
Човек ДИАЛОГЪТ Е КЛЮЧЪТ КЪМ ВСИЧКО!Запознайте се!
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
пусни и скайпа, аз ще говоря с нея![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
ми да появил се няки друг дет не иска за гледа снимки и се запознава с моми4ето,което не хапеПървоначално написано от KpucmuHa
Да не о4акваш сама да доиде при тебе или да падне от небето-Събираш смелост,запознаваш се с моми4ето
Да р ама като в "играта" има и друго момче става ... SHIT
а ти от къде си сигурен кви са им отношенията ?!? А ти на колко си ?
Е и да направя аз първата крачка , ако тя харесва някой друг , кво ... SHIT SHIT SHITПървоначално написано от RoseDawn
П.П - Е не съм сигурен кви са им отношенията ама ...
Аве човек!Сигурни неща на този свят няма!Рискувай и я заговори!!!!
Първо да се запознаеме па послеПървоначално написано от DaemonBoy
! И дали има шанс тя да го зареже заради мене ?
Щом не ти пише по скайп.. това е момичешкия начин да демонстрират незаинтересованост.![]()
Истината боли..
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
DAMN ! Дано не си права !Първоначално написано от kombarka
Абе незнам кво ще стане , ама ще ме изкефи след време да стане точно обратното - тя да ме харесва ама аз - SUCK MY DICK!
Някакви други мнения плс ?
Забрави я..Първоначално написано от LilVik
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
REGGAE BOOM <3
DAMN ! Дано не си права !
Абе незнам кво ще стане , ама ще ме изкефи след време да стане точно обратното - тя да ме харесва ама аз - SUCK MY DICK Very Happy !
Някакви други мнения плс ?
Аве мой ти си ебахти олигофренчето ...
Много обичам да пия !!! Слушам предимно Турбо фолк !!!
Пич не ми дреме кво мислиш за мене . не ме познаваш в истинския живот !Първоначално написано от Ayhan94
Е неискам да я зарежа !
Каза ви,че не иска да я забравя бе... Преодолей страха си за първата крачка.. и без това по принцип НИЕ момчетата започваме ...
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
Едното е точно този страх да го преодолея , другото - онова момче ...Първоначално написано от BlueParadise
И ме е никакси страх да не се изложа по скайп даже! Като сме у нас с някви приятели се чувствам супер ... уверен някакси - дали да не направя така да се събереме у нас и заедно ...всеки дава идеи ...
Оххх почнах да говоря глупости! Жените са много сложни същества , мамка му !
Добро утре!Как спа?Шибай да е весело, запознайте се и я питай.Толкова ли е сложно?Иначе си живей с нейния албум и това е.Първоначално написано от LilVik
Офф знам че темата е тъпа амаПървоначално написано от DaemonBoy
.............
А за тва да съм с някои фр заедно пред скайп и да се чувствам по уверен ?
защо още утре не я заговориш или да я поканиш на кафе,стига с тоя скайп![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Абе аз по принцип съм много "отворен" и се бъзикам на тема sex и т.н. ама като харесвам некое момиче се спичам .................Първоначално написано от soul1199