Първо,Здравейте! Знам,че ви е писнало от теми за отслабване,защото се пускат на всеки час,но всеки си има специфични проблеми.Едни искат да отслабнат от дупето,други от краката..трети от корема.Е,аз искам да сваля от всичко!Имам около 10 килограма за сваляне.По попринцип съм си била едра винаги.Не съм била никога слаба и не съм си харесвала тялото.Правила съм стотици опити да започна диета,но,уви-не става.То не бяха 90 дневни диети,Японско чудо и какво ли не.Свикнала съм да ям много и като започна веднага диета,спирам почти всико и не мога да издържа.. спирам след 1-2-3 дена и това е.Желание имам огромно,а воля-никаква.Все си казвам,че не трябва да ям толкова,опитвам се,но не става.Все се отдавам на изкушението.И ето-идва лято.И аз искам да имам хубаво тяло.Не-нямам желание да съм слаба,просто да имам хубави форми и да се харесвам.Знам,че само от мен си зависи,но ако имате някакви съвети-с радост ще ги приема.
Най-гадното е,че съм свикнала да ям доста хляб и то бял. Без сладко също не мога,нито без сокове.
Искам най-накрая да разбера какво е да се чувстваш удобно в тялото си.Приемам всякакви съвети,но нямам време за фитнес.Упражненията,които правя ще са за вкъщи и като се постопли-ще ходя да тичам.
Миналата година отнесох доста подигравки,тази година се спряха.. Обидно ми е..А най-жалкото е,че се ядосвам на себе си,че не мога да го направя.Как да го постигна?Каааак?
Благодаря ви предварително.