Цитирай Първоначално написано от CruelDevil
Цитирай Първоначално написано от MichellePhan
Аз си направих режим за сваляне на 15 кг за 2 месеца,но аз нямам нужда от упражнения,защото много пъти съм отслабвала без да се движа,просто имам стегната кожа.На колко години си?
Не знам дали ще стана нахална,но ако може да споделиш от какво се състои този режим за сваляне на 15 килограма?Сама ли го измисли?
Относно въпроса ти-на 15 и половина съм.

buuu-Съжелявам,но не мисля,че мога да се справя с това.Жив глад си е!Първо-няма да мога да издържа,сигурна съм;Второ-не искам да си съсипвам огранизма с чак толкова драстични мерки.
Ами то и онази диета е там,но след нея има "заздравителен процес" така че 100% ако го направиш ще ти се запазят кг много дълго време и няма да си развалиш организма.Значи:10 дена на тази диета + 90 дневна диета за 5 седмици + 2 седмици разделно хранене.Не ползвам асансьор,правя коремни,клякания и скачане на въже,като се стопли ще излизам на дълги разходки и така.Ако си намериш занимание храната няма да е проблем.:/ Ако искаш 1-во започни да се храни малко по-малко и всеки ден намаляй количеството храна и когато вече решиш,че ще можеш да ядеш само 2 кофички мляко почни.Аз съм хипер злояда и храната не е нещо от което не мога да се откажа(имам предвид от даден продукт храна)