- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- отслабване-again and again and again..
Хаха, неведнъж съм попадала на твоите "компетентни" мнения.Първоначално написано от PinkFloydSound
Диетата неслучайно е наречена "Нисковъглехидратна", защото в почти всички храни има определено количество въглехидрати. Въпросът е, че се консумират ограничено.
Била "оплювана". Те и Дюкан оплюха, нали се сещаш. Ако се притеснява от липсата на минерали и витамини, винаги може да взима на таблетки, макар че те не са естествени и рядко се намират качествени.
В плодовете, че има витамини, има, никой не отрича. Както и в пресните зеленчуци, които се консумират неограничено.
"Хлябът е най-важната храна за човешкия организъм."Не коментирам, разбирам, че имаш определени предразсъдъци, но бабини приказки не ми се слушат. Познавам хора, спрели консумацията на хляб преди години, и са живи, здрави, прави и корави, уверявам те.
Отгоре на всичко, не съм казала на никой да спира окончателно консумацията на горепосочените продукти. Говорим за отслабване, нали?![]()
Неслучайно, след 4-8 седмици практикуване на режима, хората провеждат също толкова продължителен балансиращ режим, консумирайки въглехидрати в умерено количество. Това цели да възстановят обменните сили на организма.