ще е добре ако кажеш малко повече за книгата и ако може за диетата нещо повечеПървоначално написано от An4oBG
![]()
![]()
Съдбата помага на смелите !
Първоначално написано от An4oBG
![]()
и как ще свали 30 кг за месец ?!??! искаш да кажеш че е станала 35-40 кг ?!??! и на тфа му викаш оформена фигура?!?!? скрий се
![]()
If I played you like a toy?
Ти май нещо много си го съчини,как за по малко от месец ще свали 30кг тя ще се поболее,при положение че аз за 2 месеца свалих 13кг,а ти ще ми кажеш че за няма 1 месец 30кила,да бе да,не вярвам на тва,30кила може да ги свали за 5-6 месеца и то ще е здравословно щото сваля постепенно,а не като тва дето разправяш за 1 месец 30кг тва да го видя няма да го повярвам,хората с години се борят да свалят 30кг,то ако така лесно ставаше всички щяхме да сме фиданки по 40-50килограмаПървоначално написано от An4oBG
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Даа така, е не се свалят лесно 30 кила.Дори цял месец хич да не яде ще свали по - малко от 30 кила !!!Първоначално написано от titinkaa
ne moje6 da svali6 30kg za mesec a i dietite ne sa poleznipo dobre da se dviji6 pove4e i da namali6 koli4estvoto hrana koeto qde6 v momenta
moje6 da se le6i6 ot 6okolad,4ipsove i da namali6 testoto i maznotoi pove4e dvijenie
![]()
Дюкан е 90-дневната диета.има цяла тема за тва на другата страница![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
А?Първоначално написано от tonie__
![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
тая диета на Дюкан,за която толкова питате е така наречената 90-дневна диета,за която има тема на следващата страница(може и на тази дори.)
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Различни саПървоначално написано от tonie__
на Дюкан ми се вижда супер сложна,90-дневната съм я правила
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Различни са. Тая на Дюкан е с некви трици.![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Единственото което ме притеснява оттази диета е дали има йо-йо ефект че ако имааааако се изпълнява правилно и после се прави захранване няма опастност да си върна 2но килограмште нали?