.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

Какво правите в такива моменти?

Били сте с някой дълго време, но нещата вече са приключили. Знаете как ту има моменти, в които знаете, че така е най-добре, но има моменти, в които е трудно да не се обадиш дори за секунда разговор, в които ви липсва и хубавите моменти са ви в главата... Точно в онези моменти, когато се чувствате сам/сама и усещата липсата на всичко, свързано с този човек... времето прекарвано с него, разговорите, дори милите обръщения, които сте си измислили един към друг... Но всичко е вече минало, за да може да се върне. Какво правите в тези моменти на слабост? Как ги преодолявате по-лесно?
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Правя физически упражнения и фокусирам мислите си върху нещо друго, и задължително започвам да му вадя кирливите ризи на ум. Така ми минава по-лесно.
    Или ходя на плуване...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    задължително започвам да му вадя кирливите ризи на ум.
    Ако това не помогне, алкохола помага

чети някоя книжка : )
    REGGAE BOOM <3

Играя CS,на мен ми помага доста,но спра ли да играя отново се връща чувството...И най-лесното нещо е да си пимшслиш,че отново ще има такива а и дори по-хубави моменти с друг по-специален човек ....
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Не мисля, че има някаква "рецепта", чрез която да преодоляваш тези моменти по-лесно. Всичко зависи от теб...

Аз не правя нищо. Въпреки желанията да му се обадя - не го правя. Просто си спомням, искам, страдам... докато момента на силния копнеж не премине. След това се чувстваш по-добре и... продължаваш.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    Не мисля, че има някаква "рецепта", чрез която да преодоляваш тези моменти по-лесно. Всичко зависи от теб...

Аз не правя нищо. Въпреки желанията да му се обадя - не го правя. Просто си спомням, искам, страдам... докато момента на силния копнеж не премине. След това се чувстваш по-добре и... продължаваш.
    Абсолютно съм съгласна. Когато не се обадиш, въпреки силното желание, после се чувстваш удовлетворен от волята си и става по-лесно.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Правя нови неща. Миналият път ми помогна много, срещах се с нови хора, намерих нови начини за забавления, нови хобита, завързах нови приятелства .. така се чувствам много по - добре, защото се старая умът ми да е някъде другаде, вместо постоянно да мисля за него. Разбира се, когато няма какво да правя, си спомням за хубавите моменти, понякога, както каза едно момиче по - горе, му вадя кирливите ризи на ум ии така.
    Общо взето се старая да се занимавам постоянно с нещо друго.

^^
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ами често просто се отдавам на желанието и така. Какво пък? Ще се нараня повече ли? Не. Той се си помисли някакви неща за мен ли? И какво ме интересува? Лошото е, че не искам да се оттърсвам от мисълта за него, а се заливам в спомени нарочно. Малко мазохистично звучи...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ами старая се да не мисля точно за него,по-скоро мисля за други неща,излзиам с приятели,разсейвам се
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от Cybershot
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    задължително започвам да му вадя кирливите ризи на ум.
    Ако това не помогне, алкохола помага

Сти'а простотии... алкохола води само до главоболия и после още поече тоя човек ти е в главата .. даже и да го забраиш сле двреме пак ш имаш на ум че на всичкото отгоре си се и напивал заради него

Град
    бълХаристан
    пиша във форума тъпи теми и си търся форумни гаЖоци
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от kypo
    и си търся форумни гаЖоци
    пак ли?
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Обаждам се на най-добрата си приятелка и си изливам всичко всичко пред нея. Като говоря за болката си ми е много по-лесно да я преодолея.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Мисля си за всички негови недостатъци, които са ме изкарвали извън нерви, за всички неща, които ми е причинил и спирам да искам да му се обадя

Цитирай Първоначално написано от onestar

the same
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Моето решение:
    Хубава музика + хубава книга + червено вино

Начина на лечение: четеш, слушаш си музика, пиеш (с граница) и идва един момент, в който почваш да мислиш за това какво е било, става ти гадно за малко, но като се върнеш към първите три неща е по-лесно след това
    Никога не се предавай!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си