- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво правите в такива моменти?
Били сте с някой дълго време, но нещата вече са приключили. Знаете как ту има моменти, в които знаете, че така е най-добре, но има моменти, в които е трудно да не се обадиш дори за секунда разговор, в които ви липсва и хубавите моменти са ви в главата... Точно в онези моменти, когато се чувствате сам/сама и усещата липсата на всичко, свързано с този човек... времето прекарвано с него, разговорите, дори милите обръщения, които сте си измислили един към друг... Но всичко е вече минало, за да може да се върне. Какво правите в тези моменти на слабост? Как ги преодолявате по-лесно?
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Правя физически упражнения и фокусирам мислите си върху нещо друго, и задължително започвам да му вадя кирливите ризи на ум. Така ми минава по-лесно.![]()
Или ходя на плуване...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ако това не помогне, алкохола помагаПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
чети някоя книжка : )
REGGAE BOOM <3
Играя CS,на мен ми помага доста,но спра ли да играя отново се връща чувството...И най-лесното нещо е да си пимшслиш,че отново ще има такива а и дори по-хубави моменти с друг по-специален човек ....![]()
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
Не мисля, че има някаква "рецепта", чрез която да преодоляваш тези моменти по-лесно. Всичко зависи от теб...
Аз не правя нищо. Въпреки желанията да му се обадя - не го правя. Просто си спомням, искам, страдам... докато момента на силния копнеж не премине. След това се чувстваш по-добре и... продължаваш.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Абсолютно съм съгласна. Когато не се обадиш, въпреки силното желание, после се чувстваш удовлетворен от волята си и става по-лесно.Първоначално написано от onestar
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Правя нови неща. Миналият път ми помогна много, срещах се с нови хора, намерих нови начини за забавления, нови хобита, завързах нови приятелства .. така се чувствам много по - добре, защото се старая умът ми да е някъде другаде, вместо постоянно да мисля за него. Разбира се, когато няма какво да правя, си спомням за хубавите моменти, понякога, както каза едно момиче по - горе, му вадя кирливите ризи на ум ии така.
Общо взето се старая да се занимавам постоянно с нещо друго.
^^
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Ами често просто се отдавам на желанието и така. Какво пък? Ще се нараня повече ли? Не. Той се си помисли някакви неща за мен ли? И какво ме интересува? Лошото е, че не искам да се оттърсвам от мисълта за него, а се заливам в спомени нарочно. Малко мазохистично звучи...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
ами старая се да не мисля точно за него,по-скоро мисля за други неща,излзиам с приятели,разсейвам се![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от Cybershot
Сти'а простотии... алкохола води само до главоболия и после още поече тоя човек ти е в главата .. даже и да го забраиш сле двреме пак ш имаш на ум че на всичкото отгоре си се и напивал заради него![]()
пиша във форума тъпи теми и си търся форумни гаЖоци![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
пак ли?Първоначално написано от kypo
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Обаждам се на най-добрата си приятелка и си изливам всичко всичко пред нея. Като говоря за болката си ми е много по-лесно да я преодолея.![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Мисля си за всички негови недостатъци, които са ме изкарвали извън нерви, за всички неща, които ми е причинил и спирам да искам да му се обадя![]()
the sameПървоначално написано от onestar
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Моето решение:
Хубава музика + хубава книга + червено вино
Начина на лечение: четеш, слушаш си музика, пиеш (с граница) и идва един момент, в който почваш да мислиш за това какво е било, става ти гадно за малко, но като се върнеш към първите три неща е по-лесно след това
Никога не се предавай!!!