- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Коя от двете пасти е по-добра?
Елгидиум(избелващата) или Blend-a-Med 3D WHITE Pearl?
ПП: Ако може да ми кажете и цените им.![]()
Майка ми е купила тая на blend-a-med и съм много доволна... За цена не мога да ти кажа, щото не съм била с нея като я е купувала.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Blend-a-Med 3D WHITE Pearl,но цена..![]()
Дрън-дрън
http://beautycosmetic.biz/procter-ga...bi-p-4219.html
Толкова ще е. Пък и имам някъв спомен, че като бях в аптеката видях няква такава цена.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Blend-a-Med 3D WHITE Pearl е хубава. Мисля че беше към 5 лева, но не съм сигурна...
Уау, всички сте за БЛЕНД-А-МЕД. Аз мислех че Елгидиума е по-добра, защото видях страшно много доволни.Но си ме чувъркаше мене тая 3D PEARL.
![]()
Елигидиум. От бленд-а-мед не останах доволна,по-специално от лилавата с перлите,не синятаама тя синята щом се води "Спа" сигурно пак не върши никаква работа...
Как така знаете колко са добри, като не сте ги купувалиПървоначално написано от nyxu
![]()
Pearl специално е 8 лв. и аз лично никога не бих дала толкова пари за една паста за зъби. Ползвам това: http://rossendarman.com/Products/ima...-Whitening.jpg и съм доволна. Цената е около 3 и нещо.
Blend-a-Med 3D white pearl... В момента аз съм с тази паста и съм доволна![]()
бленд-а-мед определено
Просто аз
Просто не ги купуват те, а родителите им, не вярвам всеки в семейството да се мие с различна паста - това не е шампоан.Първоначално написано от iiirish
Аз не съм ползвала никога тази Елгидиум, но Бленд-а-мед си е Бленд-а-мед независимо какъв вид.
Първоначално написано от titinkaa
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Изпозлвала съм двете пасти за зъби и не видях никакъв избелващ ефект!
елгидиума /с 2 ръце и 2 крака подкрепям не само щото е френска ами и щото е и медицинска .. /.. стамотоложката ми мин седмица ми даде мостра и я ползвам в момента до сега зъбите ми са се изчистили до 30 % сметни ... каза ми да я ползвам редовно и ще има добар ефект ..бленд-а е менте
около 6-7 лв е избелващата а антиплаката също е хубава много добре полира зъбите и при допир с езика се усещат страшно гладки ..редувам и 2те и съм мн доволна![]()
If I played you like a toy?
Blend-a-Med 3D WHITE Pearl мисля че цената беше някаде към 6 лв(но не съм сигорна,провери)
Бленд-А-Мед не съм ползвала.В момента ползвам Елгидиум и съм адски доволна, а и зъболекарите я препоръчват, защото заздравява и венците!На мен пастата ми действа (: Добра е, много добра.Тук почти всички са за Бленд-А-Мед..Не знам коя от двете е по-добра, но знам, че Елгидум на мен ми действа!Адската паста (:
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Първоначално написано от titinkaa
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
ЕЛГИДИУМ !!!
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Eлгидиум : най-добрата! Няма друга такава..нямам думи да я опиша..повече от уникална е и върши чудеса..
точно!Първоначално написано от silwinka
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!