.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Хаити

Мега фен Аватара на ameli

Хаити

Какво мислите за земетресението в Хаити? Гледахте ли предаването по БТВ? Помогнахте ли чрез СМС-и
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на lenito_sf
    аз да.. разбиха ме вътрешно тези сцени с деца, на които ръцете и краката са им ампотирани с трион, а вместо спирт ползвали водка..

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Първият въпрос е малко тъпичак... Какво може да мислим за земетресението? Кофти работа - не можеш да вървиш срещу природата.
    Иначе гледах концерта, пратих смс-че... Не знам до колко тези средства наистина ще отидат по предназначение, но в крайна сметка за това сме хора - да си помагаме.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Гледах концерта, пратих смс-че... Не знам до колко тези средства наистина ще отидат по предназначение, но в крайна сметка за това сме хора - да си помагаме.

Много ми е интересно на кой му пукаше за тоя остров ли държава кво е не знам преди това заметресение? Изобщо....Няма да говоря какви хора сме всички...не само българите..просто същото беше и преди трагедията в Охрид..и преди торнадата в Щатите..никой не се замисля преди да се случат тези катастрофални последици...

Голям фен
    Град
    В нас :]
    Не успях да изпратя СМС,но съм съпричастна ): голяма трагедия ):

Цитирай Първоначално написано от GracelessIsDumb
    Много ми е интересно на кой му пукаше за тоя остров ли държава кво е не знам преди това заметресение?
    Не е така.. и преди постоянно много хора даряваха за Хаити.В момента всичко там е сринато.. ако потърсите снимки по интернет ще видите истински ужаси... труповете се возят с камиони до масови гробове,като преди това седят с дни по улиците натрупани един върху друг,хората умират буквално в боеве за храна,а това са само някои неща.Има много други.. ще трябват поне 10 години страната да се изправи,а никого няма да го заболи ако даде едно левче(прати един есемес).Това левче може да спаси човек.
    П.С. Преди земетресението на 12 януари над 80% от хората са живели в коптори с по-малко от долар на ден.Постави се на тяхно място и виж как ще ти е
    Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните :-]

Трагедията е голяма ! неможах да пратя СМС
    Но да добре е да се прати ! Обаче ако примерно са сабрати 100 лева !
    (Казвам примерно) България краде от Себе си 30% Сигорен сам в това !
    И това е едната причина поради която няма смисал да пращам ! Защо моя СМС да хои при Бойко Борисов !

да можем да се оправим ние, не само черните. ти к'во, винаги си готов да помогнеш на черен или на хората от малцинствата, ама ако се случи на българин или на българи това, съм сигурен, че дори няма да има инициатива за събиране на пари..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си