Значи историята с почти всички момичета които съм харесвал в моя живот е една - харесам си момичето ама не правя аз първата стъпка и така мн време я харесвам р гледам и албума и т.н ... И историята точно с това момиче , което в момента харесвам е - в едно училище учим от тая година и не се познаваме ... Тя ми иска пълномощно по скайп и аз и дадох,ама незнаех коя е отначало и погледнах и значи албума и направо мн ме изкефи тва момиче ! На слидващия ден й написах hi , ама тя не отговори и 3 дена подред така ... Спрях да и пиша и оттогава 2 седмици чакам тя да ми пише , но ... Днеска в училище си седим с едни приятели на прозореца в класната и си лафим ... Гледам една групичка се задава от магазина и въпросната мацка с тях...Тя и едно момче се отделиха от групата и седнаха при оградата и почнаха нещо да си говорят ... незнам ... и ми стана много гадно и си седнах на чина...

И така става при всички , които харесам - някво друго момче се намесва и ............. :X:X:X

Какво да правя - неискам както с предишните просто да ги "заебвам" и 1 седмица ми е гадно и пак същото след време ...