- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Страх ме е..
от любовта![]()
така имам си приятелка,от скоро ходим. Всичко е окей тя много ме харесва аз нея също.. само, че вече ми легна на сърцето ако така мога да се изразя... страх ме е да не се влюбя, пък тя да ме пре*е ( надявам се да не се случи ). Дайте някакъв съвет бе хора, как да забвя тези чуства, ходим от 5 дни а я чуствам много много близка, бих казал, че в момента съм нервен защото от неделя не сме се виждали,, и ще се видим чак утре на обяд ...
п.с аз скоро направих 17 тя е на 15 : )
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Ами,малко е рано за страх.. пет дена са малко,мъничко.
Ами просто и повярвай,довери се на вътрешното си чувство.
Без риск,няма начин да разбереш,дали наистина може да стане нещо по-голямо м/у вас.
Не е казано,че задължително ще ти разбие сърцето! Не всички са такива![]()
А и цял живот ли,ще живееш с тоя страх?!? Нали все някога ще се влюбишПросто дай й време и ще видиш,дали може да се разчита на нея
![]()
Страхът не е лошо нещо, стига да не му се отдадеш. Ти си по-силен от него, можеш да го победиш.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
ако тръгваш с такива мисли,много ясно,че ще стане тва,което не искаш,мисли позитивно![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
С това съм абсолютно съгласна !Първоначално написано от ScarletBite
Иначе тая еуфория в началото може бърэо да се иэпари,нали энаеш ? Не че те поэнавам де,просто е така.Но пък ако си постоянен човек,няма да се иэпари и даже ще се эадълбочава..при мен така става.И все пак онова по-горе пак важи.Радвай се,че иэпитваш такива хубави чувства и че эа момента имаш шанс да си с нея.Наслаждавай се на времето с нея пълноценно,беэ такива мисли.Пък какво ще става,ще поживеем и ще видимНяма эастраховки в тея неща.Важното е докато му е времето да се кефиш!
![]()
Щото така сам си поставяш раэни бариери и страхове.Страх от хипотетични случки - тъпо![]()
SMILE MORE OFTEN...
u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.
И ние какво сме виновни че си себично недоверчиво копеле?
Като те е страх от любовта режи я девойката и отивай в манастир.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Който играе печели, който не играе не печели.
Ей тоз Стоичков колко е мъдър.
Да бе, че и английски знае.
Ама то, Чавдаре, проблема е другаде. Надявам се забелязваш.
Dr. Gregory House
Ааа.
Ем чак сега видях, защото прочетох само 1-вото изречение.
Пък моят извод е,че той е виждал някъде, че разделите са неприятни и сега ще се опита да се прави на опитен мачо, който не се доверява на жените, защото са курви.
Реално и той си няма идея защо го прави, защото никога не му се е случвало.(да го зарязват неприятно) И понеже социалната роля на опитен мъжкар, която ще трябва да заеме, изисква от него недоверчивост, той ще я заема без да се пита защо и как.
Да, експеримента с маймуните и банана си го чел нали. Макар и да се отнася за съвсем друга сфера, принципа заложен в него е същия. Ех това овчата психика е голямо нещо.
Друг е въпроса че след като никой никога не му е показвал какво е раздяла и как изглежда тя реално, нашия господин си няма никакъв опит => ще се издъни. И ще научи по трудния начин че не всичко което хвърчи се яде.
По мое мнение, просто го е страх да се отпусне, щото видиш ли "всички са против него и ще го изядат ако не е коравосърдечния мъжкар, който мачка наред, без да си има идея защо и какво прави".
А за който го интересува експеримента с маймуните - ето го.
Код:В една клетка затворили няколко маймуни (екип). В клетката имало кашони (ресурс) и банан, закачен на тавана (награда). Една от маймуните (лидер) наредила три кашона един върху друг, покачила се по тях и взела банана. От тавана започнала да пръска студена вода (намеса на Топ мениджмънта). Маймуните се разбягали. Закачили нов банан. Друга маймуна наредила кашоните, покачила се по тях и взела банана. Пак запръскала студена вода. Останалите маймуни я набили и изяли банана (работа в екип). Закачили нов банан. Сработил “рефлекса на Павлов” – щом една маймуна решила да вземе банана, другите я набили, защото знаели, че всички ще бъдат намокрени, но не всички ще ядат банан (групова отговорност). Действие Второ: Силата на екипа Намесил се HR отдела. Подменили една от маймуните (развитие на екипа). Новата маймуна решила да вземе банана, но останалите веднага я набили (фирмена култура). Постепенно подменили всички маймуни. Последната нова маймуна решила да вземе банана. Другите усърдно я набили, без да знаят защо – те никога не били мокрени (Team Spirit).
Dr. Gregory House
Добър пример за бихевиористичните и гещалт теориите в едно.
По-интересно щеше да е ако само една маймуна не я мокрят. Тя винаги се првръща в лидер :Д
В началото щях да напиша че в реалния живот, ако само една маймуна не я мокрят, тя бива обявена за нечие протеже. Но пък от друга страна, това и дава предимство и страх от нея. И в крайна сметка тя отново става лидера.
Така че да.Жалко само че не знам какво представляват гещалт теориите.. че да продължа разговора.
Dr. Gregory House
И да те е страх, и да не те е рано или късно ще се случи така че не го мисли толкова, а просто рискувай. Да, понякога е болезнено, но няма начин. А и любов без болка не е любов
ПП Просто си привързан към нея - 5 дни са малко за любов и влюбване.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Отпусни се.
Каквото и да се случи занапред поне изживей максимално настоящите си емоции. Не можеш да гледаш в бъдещето, тогава не губи настоящето си в излишни тревоги.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
тоя па, готин, от 5 дена я познава и я чувства много близка... баце, аз една я чувствах близка година и нещо, но това не попречи да ми извърти ебати номера и да ми скапе животеца за известно време![]()
така че, близки нема нужда да чувстваш
и кво питаш деа?
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Ами ако ме питаш мен ,цял живот не можеш да живееш в страх не мислиш ли .Мисля ,че всеки е бил нараняван повече от един път,но не трябва да се отчайваш ,туко виж това се е оказало точното момиче.А и пет дена са твърде малко,за да се въвлечеш в съмнения и притеснения,та това е още самото начало
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
мерси на всички, с изключение на w0sh i valdesbg вие двама псевдо разбирачи с изказвания "никога не са ме зарязвали", "правел съм се на мачо" и т.н. свалете си очилата през който гледате, точно защото една ме прее*а сега съм недоверчив, за вас незнам,но на мен внимание от женска страна не ми липсва, обаче съм имал 1 по сериозна връзка( тая дето ме прее*аха ) такаче не изказвайте дебилните си мнения без да ме познавате.
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Всички ни е страх от любовта! Страх ни е да не би човека,когото обичаме да не ни нарани.Но ако никой не опита-то никога няма да съществува любовта.Любовта съществува тогава,когато рискуваме всичко заради някой!
Не се страхувай да опиташ! Отдай се и се радвай на любовта!![]()
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
Хехе оказах се прав.
Първоначално написано от valdesbg
Мамин златен ненагледен, гледай сега. Че си пъзльо - пъзльо си. ЧЕ си кретен - кретен си. Ама що всички трябва да го разбират?
Ще подкрепя всяка една моя дума с доказатлество. Дали ти можеш да направиш същото?
Dr. Gregory House
едва ли ще те остави .. освен ако не огелпиш яко нещата .. по-добре говори с нея![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
ПодкрепямПървоначално написано от ef4etyYy
![]()