- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- спорт :)
здравейте !Много хора казват че тревата е вредна за здравето , други казват че не е ! ми аз сам спортист тренирам Taekwon-do от 9-годинни сега се записвам на kickbox (нз дали така се пище) и искам да попитам дали вреди и на какво защото искам да пробвам
![]()
![]()
Бях останал с впечатлението, че по-сериозно трениращите киокушин са хора, въздтържащи се от коментари "това бойно изкуство не е добро, моето е". Не ми убивай доброто впечатление.Първоначално написано от Bimmer
Пък и момчето не питаше дали да започва кикбокс, а доколко е вредно да се пуши трева. Не знам как успя да отидеш толкова навътре в тиквите.
Към автора: http://www.teenproblem.net/s/14146.html
Ето ти статия за тревата от сайта. Не е полезно и да се пие, и да се пуши, но хората го правят. Ако искаш просто да пробваш един или няколко пъти, няма какво да се опасяваш. Редовното пушене е друг въпрос. Да тренираш от 9 години таекуондо и да имаш поне някакви претенции да сложиш думата спортист до името си, предполага да не се замесваш в подобни истории. От уважение към това, което практикуваш, пък и към себе си. Да пробва човек - да, но да му стане навик - не го приемам.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Всички тези глупости, че тревата не е вредна, не води към прострастяване и прочее ги забрави. Може да не е твърд наркотик, но и тя те съсипва малко по малко. За съжаление имам "приятели", които не се отказаха от този порок и за 10 години се промениха адски много. Мисленето им стана типично като на наркомани, а за моралната деградация няма да говоря.
Относно кик бокса - опитай, няма да съжаляваш. Написаното от "Dimmer" са абсолютни глупости.
ahahaahah извинявам се, не съм прочел правилноПървоначално написано от Bimmer
![]()
ама и не тренирам киокушинкай, може заради това да съм оставил лошо впечатление у теб, просто казвам каквото знам, което явно явно беше доста извън темата
извинявам се на автора
Между другото си падам по бойни спортовеедно мое старо гадже тренираше Киокошин,, ми дати кажа не ми харесва
щтото не се удрят по главите колкото до Кик бокса - ми ддз за улицата е добре
![]()
и бокса е добе ама нешу в бокса не ме бива![]()
Киокушин-а има причина да не се удрят в главите. Хобито щеше да им е да ходят неадекватни. И гърбоноси. 9 години си тренирал таекуон-до, а там не дават да се ритате по краката. В кикбокса пък не мога да го удуша. Това са спортните страни на тези бойни изкуства, защото в спорта има правила. На улицата - не. Това не значи, че няма да те научат и по-мръсните номерца. Пък и най-важното правило е, че в крайна сметка всичко опира до спортиста, не до спорта. Хайде приятно трениране и със здраве!Първоначално написано от Vanko941
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
е то от веднъж не вреди ве :Д
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.