- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Добави букви
наПървоначално написано от Filipova75
ко..
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Коректор
Дю ..
Have you ever noticed the saddest person always has the most beautiful smile!?
семейство
ко...
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Котка
Бу..
Само враговете казват истината. Приятелите и любовниците лъжат непрекъснато, хванати в паяжината на моралния си дълг. - казва мъжът в черно към Роланд. ~Stephen King
бухал
раз..
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Перо
ма..
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
критик
Ху
Хума
бе..