.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна

Помощ.Не е за училище.

Код:
    Понеже в "Здравни проблеми и болести" няма никой ,за да ми отговори на въпроса ,пускам темата тука.

От към 19:30 получих рязка болка доло под капачката на левия крак отзад.Тоест както се казва "получих крампи" .

До сега, все още не мога да си движа крака (преди 10 минутки започна и десният)Когато ме заболя (АДСКИ МНОГО) бях близко до компа и седнах на стола.Иначе нз. ко щях да правя.Вообще не мога да си движа левия крак.Ходи ми се на училище .Какво да правя???
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Мега фен Аватара на Chacho
    Е това не е точно под капачката. Това е прасеца и предполагам, че те е заболял мускул. Свило ли те е, сякаш много ти се е стегнал мускула долу? Мускулна ли усещаш, като разтежение ли, като нещо на костта (препукване, пронизване)? Вдигни си пръстите нагоре, сякаш стъпваш на пети. Кажи дали боли така. Сега го изпъни, сякаш за да ходиш на пръсти. Кажи дали пък така боли. Изобщо ли не можеш да ходиш или е образно казано?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Монтана
    Може би ти е изтръпнал крака, изпъни го напълно когато те заболи и би трябвало да се оправи. На мен така ми се е случвало докато спя и се събуждам от болка гърча се 15-20 секунди, но като го изправя ми минава.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Отиди на лекар? Ортопед?

Или в рехабилитационен център. Аз така направих, когато имах проблеми с краците.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си