- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- как да накарам
моята приятелка да не кандидатства за университет.Яд ме хваща само като си помисля,защото тя е колкото мен, а е много тъпо парче.Веднъж ме беше питала дали болестта рак е заразна.Също и други случаи.Например незнае столицата на Турция Не че й завиждам,аз съм 2 курс вече,ама как да я накарам да се откаже![]()
Аз знам къде ще кандидатства където е най-лесно-в европейския колеж.
Е защо ще я караш да се отказва, нека да си следва момичето, всеки има шанс като учиТя не е проста, тя е незнаеща
![]()
ама става дума за обща култура,която тя няма![]()
Еми първо така на майтап ще и го подхвърлиш, че нестава за това, а после вече като се заговорите ще почнеш да я убеждаваш.
ама какво точно да кажа-много е трудно не си заслужава
Аз неска й викам по-добре да бачкаш някъде и да си вадиш кинтите и тя вика да![]()
Аз не разбирам ти защо изобщо ще й се бъркаш в плановете? Кво като иска да учи? Ако я приемат - нека учиИли искаш да си остане тъпа?
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
тя може и да е тъпа,ама ти злобна ку4каЗле ми става от хора като теб които се опитват да провалят живота на други..спри да и се месиш в живота и погледни своя,щот и завиждаш , а за това винаги има при4ина.И как може да се нари4аш Приятелка
![]()
Недей да се месиш в чуждия живот, защото ако някой се меси в твоя - няма да ти е приятно. Дали тя е тъпо парче или не, нейн проблем. Щом иска и има средства - нека да следва, ти не си 'и нито майка, нито баща.Гледай си твоя 2-ри курс, защото в една тема искаш да си повишиш успеха, нали ? Вместо да се занимаваш с на другите нещата, захвани се с твоите.
![]()
+1 Ей, не се меси. Всяка жаба да си знае гъола.Първоначално написано от BeezyJey
![]()
Бъди пръв или умри опитвайки се да станеш!
Пфф..Явно не си й никаква приятелка..
Каква си ти,че да й се бъркаш в плановете й + да я накараш да не кандидатства в университет..
Омръзна ми от такива "предатели"..Щом ТЯ може и иска - защо й пречиш..Нали си й приятелка..
Завист,брат![]()
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Може и да си права за това, че е тъпа, но не и за това, че няма смисъл да се опитва да се развие. А и с такива "приятелски" съвети не знам как може да се смяташ за нейна приятелка. А и дори да не й завиждаш конкретно за това, все ще да е за нещо друго. Сигурно е по-красива от теб или пък има повече пари. Пълна си с излишна злоба, а и сама си каза, че те е яд, че ще те настигне дори в образованието...
Не знам защо се занимавах да отговоря толкова подробно. В края на поста си просто мисля, че щеше да е достатъчно просто да напиша, че си жалка.
И за какъв чеп ще я разубеждаваш а???
Кандидатствайки тя може единствено да обогати тая `обща култура`,която според теб няма...
Нямам думи...комплексариии...кучки ..изобщо![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
И аз имам подобна приятелка. Засилила се е да кандидатства в МЕИто, обаче ни учи ни нищо, някой и е втълпил, че знае всичко, а не знае елементарни неща. Просто не знам колко разочарована ще бъде като не и вържат.
Защо пък трябва да я караш да се отказваГледай си твоя живот,не се меси в на другите
![]()
Първоначално написано от ThePowerOfLove
То понеже университетите пръщят от гениални мозъци иначе...
Ще има хора, които да й оценяват знанията и незнанията. Ти не се бъркай...По - добре да учи, отколкото да бачка като сервитюорка или барманка някъде. Може пък да научи нещо.
Е като си и приятелка не е ли по-логично да и дадеш само съвет - че ако иска да учи там,трябва да почне да чете повечко![]()
Но пък всъщност защо изобщо се бъркаш?
Нека подобри знанията си момичето,или я подкрепяш да си остане проста и освен магазинерка или сервитьорка,
друго да не излезе от нея?![]()
Какви са тея приятелства .. да се съботирате един друг
Думи нямам![]()
Ако наистина е тъпа, кво от това? Всеки има шанс да стане за резил, не я спирай.
Така е, да ти кажа. Щом е тъпа пръчка, ще се провали и без да я разубеждавай, ти стой и гледай.Първоначално написано от Goddess
![]()
![]()
ти пък нали, защото не си тъпо парче пишеш не знае заедноо!!!
![]()
Най - неочаквано ... ТОЙ се завръща!
НО ....Къде беше, когато болеше?!
Къде беше...
Защо да я караш да се отказва?Това е нейното бъдеще и тя си избира..не разбирам защо трябва да я караш да се отказва от хубаво бъдеще..каква приятелка си само,,нямам думи..![]()
Не знам как може да наречеш приятелката си тъпа, дори и да е. Но това е отделен въпрос. По-добер седни и и помогни да си научи и да не се излага. Поне това правят приятелите.![]()
The one person you need to be is yourself...;]
+1Първоначално написано от sunstreet
![]()