- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Щастлив съм!
Тази тема не е за да споделя за някакъв проблем, а обратното, искам да споделя с вас, че съм щастлив, защото имам най-милото момиче до себе си! Радвам се, че мога да я оценя, преди да съм я загубил! Тя ми дава спокойствие, прави ме щастлив, с нея се чувствам на 100%!
Искам да пожелая на всички, които си имат половинка, но не я оценяват истински - бъдеще щастливи и вникнете що за човек има до вас! Ако любовта ви е истинска, то човекът отсреща е вашето всичко! Наслаждавайте му се!
Затова пиша тази тема - не търся съвети или помощ, а искам просто да споделя, че я обичам!![]()
![]()
![]()
радвам се за вас![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
всичко най хубаво ви желаяи ние се обичаме много
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If I played you like a toy?
Хубаво е да оценяваш човека до себе си на време, а не след като нещата се разклатят. (:
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
радвам се за васПожелавам ви още много да се оби4ате и да бъдете шастливи
![]()
ок
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Най-накрая от всичките проблеми нещо хубаво .. разведри ми деня![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Поздрави...![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Първоначално написано от brutaLxxbunny
Първоначално написано от sladyr4etoo
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
радвам се за вас![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Колкото и да ми е кофти сега, с тази тема успя да ме накараш да се усмихна!Хубаво е да си щастлив - особено от любов!!
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Браво,обичайте се и се радвам за вас!![]()
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'