.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Прецаках всичко ;(

От известно време знам че най-добрият ми приятел има чувства към мен,но поговорихме и решихме да не променяме отношенията си(да не се отдалечаваме един от друг).Но днес бях у тях на гости,започнахме да се боричкаме и той ме целуна.А аз му отвърнах..не знам защо,аз не изпитвам нищо към него.Ако не бях спряла щеше да се случи и нещо повече,но аз се опомних на време.Но след това каза че не може да ми бъде само приятел,не и след това и е най-добре да не се виждаме повече и да прекратим приятелството си ;(;(;( той е мн важен за мен адски мн искам да си върна приятелството му но няма как ;(;( Какво да правя,не искам да го губя ;(
    АйДе Де...ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо...КфО?МаИ нЕ мОжЕш?ОпИтВаШ сЕ с ВсИчКи СиЛи.АмА нЕ уСпЯвАш...ЗаЩо Ли?НеДеЙ сЕ чУдИ...ПрОсТо ПрЕд ТеБ сТоИ еДнО сИлНо МоМиЧе,А нЕ оНаЗи ВлЮбЕнА ХлАпАчКа!!!

Град
    Знам ли и аз,майна
    Пусни му на момчето,майна

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    ем повече неможе да сте фр или ще сте гаджета или никви :/
    If I played you like a toy?

Повече от фен
    Дайте си време.Така и ти ще разбереш дали наистина не можеш без него,а той - дали наистина има чувства към теб.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от fifinkathefreak
    Дайте си време.Така и ти ще разбереш дали наистина не можеш без него,а той - дали наистина има чувства към теб.

ако не харесваш друг нещата са видимо по-лесни...дай си време...прекарвайте си време заедно,забавлявайте се и кой знае кво ще стане...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Приятелството може да прерастне в любов, но любовта в приятелство НЕ. Приятелство след подобно разкриване на истинските чувства, които единия е влагал в него, вече не е приятелство, а чисто изнасивалне на емоциите на "пострадалия" - тоест в случая твоя приятел. Все пак в крайна сметка е вече ясно защо е влагал усилия, за да и се докаже като "най-добър" приятел. Нищо не губиш щом не го желаеш, а след като той е поискал сам да се отдръпне от теб това само потвърждава, че приятелството му така или иначе не е било истинско, а единствено начин, за да стигне до целта, която си е поставил - да те има. Подла тактика, но това е положението при хора, които не знаят точния начин как да получат онова, което искат. Най-добре забрави за това "приятелство".

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от stern
    ако не харесваш друг нещата са видимо по-лесни...дай си време...прекарвайте си време заедно,забавлявайте се и кой знае кво ще стане...
    Какво е това - тя каза, че иска само да са приятели - следователно не иска да ходят заедно.Или тя незнай какво иска или и аз незнам какво ??? И за какво е цялата тая тема - просто опитай да си станете гаджета.Нищо не губиш .......
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
    Приятелството може да прерастне в любов, но любовта в приятелство НЕ. Приятелство след подобно разкриване на истинските чувства, вече не е приятелство,
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

амиии не знам. аз разбрах,че и тя не знае какво иска..sry моя грешка ..емиии тогава и аз нз...просто да не го харесаш някой ден,кат е вече прекалено късно (на мен ми се е случвало тва,затва ти казвам...)

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Мии тогава се хвани с него.. видяло сее че приятели няма да бъдете ми станете нещо повече
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Малко невъзможно да станат нещо повече от приятели след като тя сама казва, че не иска това и че няма чувства. Няма ли чувства - няма любов. И смисъл да залъгваш себе си и него - също няма.

Разделете се. Нека преодолее чувствата си. Когато е готов и може да поддържате нормални приятелски отношения - опитайте.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    За да може сладостният трепет на несигурността да прерастне в срам и отчуждение?В никакъв случай!

А ти искаш ли да си с него?Отвърнала си на целувката му... Ако да, просто отиваш там, където знаеш, че той ще бъде, или му уговаряш среща и, без много-много да му мислиш, просто му се хвърляш на врата.
    Ако ли не, ще бъде по-трудно.Наранила си мъжката му гордост като си го отблъснала.Нещата никога няма да са същите.Но, с малко усилия, бихте могли да запазите приятелството си.
    all day... all night... what the fuck?!

тогава ще го поискаш, но може да е късно..
    пробвайте да бъдете заедно..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от buuu
    +
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

значи имам подобен проблем само дето е мн по сложно.. и мой най добър приятел ми разкри чувствата си целунахме се след тва решихме да не прецакваме приятелството си но след време преспахме но после на него не му беше лесно и почнахме много да се караме ! накрая се забих с най-добрия му приятел и сега вече ми няма никаква вяра ! искам си приятеля

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ем виновни сте и двамата.

Сега бъдете големи хора и си признайте че приятелството ви може да прерастне в любов. И ще ви е по хубаво и на двамата. Забрави псевдо-глупостите. Щом си отвърнала на целувката значи не си безразлична. Ако тръгнеш да отричаш значи няма изобщо смисълл да се говори с теб по тоя проблем.

По скоро страх, срам + обществени норми те спират да направиш каквото и да е и си внушаваш че няма чувтсва, че нищо не изпитваш и бла бла.

Осъзнай се.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Антиохия
    Е не се научихте вие . Между момче и момиче приятелство НЯМА .Това е закон .Хората са животни . Между женско и мъжко индивидче винаги ще възникнат чувства (това е всъщност желани е за възпроизводство на себе си ).

Никога , никога , ама абсолютно никога между момиче и момче няма да има приятелство . В твоя случай вие никога няма да бъдете приятели . Ти може и да си го чувстваш като приятел , но той теб ще те чувства като нещо повече . Факт . Остави момчето и повече не го търси или тръгни с него .
    "Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
    бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
    -генерал Патон

"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин

Цитирай Първоначално написано от T91
    Е не се научихте вие . Между момче и момиче приятелство НЯМА .Това е закон .Хората са животни . Между женско и мъжко индивидче винаги ще възникнат чувства (това е всъщност желани е за възпроизводство на себе си ).

Никога , никога , ама абсолютно никога между момиче и момче няма да има приятелство . В твоя случай вие никога няма да бъдете приятели . Ти може и да си го чувстваш като приятел , но той теб ще те чувства като нещо повече . Факт . Остави момчето и повече не го търси или тръгни с него .
    Мога да поспоря по въпроса за приятелството мецду момче и момиче.
    Преживял съм нещо такова, естествено имаше период на повече от приятелски чувства, даже бяхме и заедно година и половина, но се разделхиме. И въпреки всичко тя си остава най-добрия ми приятел.
    Никога не се предавай!!!

ами като не искаш да го губиш пусни му!!
    FUCK-тически не ме интересувате..

Цитирай Първоначално написано от buuu

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си