- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изпито лице
Моля Ви помогнете ми!!! Отслабнах и сега лицето ми е като изпито! Ужасно е! Като ме види някои познат по улицата и ми вика да не си болна нещо!?
П С:Само не ми казваите да надебелея пак! плсс
И аз съм така,само че не забелязвам да съм отслабнала на други места![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Първоначално написано от billytalent
Ти навсякъде ще отслабнеш,само не и там където искаш
Ох то и без тожа имам малко лице! ама сега простооо.........
[quote="MichellePhan"]Първоначално написано от billytalent
Ти навсякъде ще отслабнеш,само не и там където искаш[/quote
Май само в гърдите и лицето става номера![]()
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Отиди да ти изсмучат мазнините от д-то и да ти ги инжектират в лицето...
![]()
Няма как да ти помогнем, няма начин сама да си оправиш лицето, освен, ако не напълнееш...
Слагай си памук в бузите и ходи така... Няма друго десижин
Мммм много рязко ли си отслабнала?Бъди честна!При драстични диети понякога се получава така,и моят съвет е не да напълняваш,а да започнеш да се храниш нормално :P Но няма начин да напълнееш само в лицето.Реши сама за себе си дали искаш да си върнеш 1-2 кг (защото ако си спазвала много строг режим,просто няма начин това да е доживот и да не качиш никога,но като качиш това ще се отрази на лицето ти). Най-важното-храни се нормално,не прекалявай с въглехидрати и сладки неща (защото просто ще си върнеш изгубените килограми,че и отгоре..)и приемай всички нужни вещества,защотонай-важното е да си здрава![]()
I've been travelin' on this road too long,Just tryin' to find my way back home,But the old me's dead and gone,dead and gone.... (music)
Аз ве4е не съм на диета! И качих 1,5 кг но лицето ми си е същото![]()
е,аз не съм виновна де!
мисля че в такъв случай,трябва са се съветваш с някой диетолог и може би да всемеш някакви (не знам какви) по специални мерки
Успех!
I've been travelin' on this road too long,Just tryin' to find my way back home,But the old me's dead and gone,dead and gone.... (music)
И аз съм така след като отслабнах бая. Няма начин по лицето може да разбереш дали един човек си е е стествено слеб или само пази диети. Всички слаби момичета, които си ядат имат дори закръглени лица. Просто кг за твоето тяло не са тези, с които си сега. Или ще си тка или трябва да качиш пак
Blagodarq za suvetite![]()
Лицето отслабва първо и напълнява последно...Първоначално написано от ani942942
Кофти е, защото предполагам си на 14 - 16, а лицето по принцип си слабее с годините...