ще те пращат в чужбина за пет цигари? директорката ще прави промерка? Май нещо се вкарваш в излизни филми. Не е трябвало да правиш на инат и да пушиш пред майка ти, ама тва тяхното е голямо тъпотия..
На 14 на дискотека,от инат пушиш пред майка си ....ти си си виновна ся... Да си на 18 примерно и да можеш да правиш г/д каквото си искаш разбирам да се ядосаш..ама на 14....
Ооо, то в това ако е въпроса - вече и 9 годишни пушат по заведенията..
Просто проблема е, че аз им обяснявам, че ще спра, но те не ми вярват. Съгласих се да излизам само с една определена приятелка, да не ми дават джобни (ако мислят, че ще си купя цигари) - но те казват - ако искаш ще си вземеш и от друг. Не, че не е така, но въпроса е, че няма да ги лъжа...не искам.Но те не ми вярват.
И, да, няма да ти вярват. Все пак ти не си казала на майка си, че пушиш, нали? Тя те е "надушила". А ако не беше, щеше ли да й признаеш? (Всъщност, няма значение).
Това че 9 годишни пушат, не означава, че и ти трябва да го правиш. Още по-малко, защото "си била нервна".
Сега ще слушаш майка си и няма да й говориш на "въпреки", защото в случая ти си виновна.
Кажи на чичо ти, че от подобни проверки няма смисъл. Няма да се вкарват цигари месец след проверката и след това "старата песен на нов глас". Кажи му още, че това е идиотщина. Също и да обърнат внимание на насилието във въпросното училище, след като се има толкова с директорката, която май не си върши работата много добре.
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън