.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Проблем с родителите

...

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    ще те пращат в чужбина за пет цигари? директорката ще прави промерка? Май нещо се вкарваш в излизни филми. Не е трябвало да правиш на инат и да пушиш пред майка ти, ама тва тяхното е голямо тъпотия..

Знам! Обяснявам им всякак , че 5 цигари не те правят пушач, ама те си знаят само "Така се почва.." .

Мега фен Аватара на Biskfitka
    На 14 на дискотека,от инат пушиш пред майка си ....ти си си виновна ся... Да си на 18 примерно и да можеш да правиш г/д каквото си искаш разбирам да се ядосаш..ама на 14....

Ооо, то в това ако е въпроса - вече и 9 годишни пушат по заведенията..
    Просто проблема е, че аз им обяснявам, че ще спра, но те не ми вярват. Съгласих се да излизам само с една определена приятелка, да не ми дават джобни (ако мислят, че ще си купя цигари) - но те казват - ако искаш ще си вземеш и от друг. Не, че не е така, но въпроса е, че няма да ги лъжа...не искам.Но те не ми вярват.

Леле, прави още напук.

Град
    sofia
    Леле от 14 си почнала

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Правилно! Така се започва.

И, да, няма да ти вярват. Все пак ти не си казала на майка си, че пушиш, нали? Тя те е "надушила". А ако не беше, щеше ли да й признаеш? (Всъщност, няма значение).

Това че 9 годишни пушат, не означава, че и ти трябва да го правиш. Още по-малко, защото "си била нервна".

Сега ще слушаш майка си и няма да й говориш на "въпреки", защото в случая ти си виновна.

Кажи на чичо ти, че от подобни проверки няма смисъл. Няма да се вкарват цигари месец след проверката и след това "старата песен на нов глас". Кажи му още, че това е идиотщина. Също и да обърнат внимание на насилието във въпросното училище, след като се има толкова с директорката, която май не си върши работата много добре.

Та... това е.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

На 15 съм и маика ми ме хваща 13 пъти че пуша и нищо ми не казва чактолкова само ми се караш и нищо повече

и кво толкова много хора се крият от 1 шибана директорка че пушат?? бахти .. наща пуши с нас .. а по темата: не мислиш ли че малко прекаляваш??
    FUCK-тически не ме интересувате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си