- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко /вол.19/
e па аз не прекривам ли ???Първоначално написано от golf_5_r32
![]()
как да ти го кажа сигурен съм, че тези проблеми които ги имаш всеки 3-ти ги имаПървоначално написано от Madeyed
така, че и да ги прекриваш и не все е едно
но не се изкарвайте хората с най-много проблеми и съм го повтарял не ведъж на Марти
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
нещо си много сигуренПървоначално написано от golf_5_r32
сигурно всеки 3ти в българия не може да види приятелката си, защото тя е във София или сигурно или всеки 3ти е алергичен към бира.. има още много просто няма смисъл да си вадя "кирливите" ризи
![]()
това което казваш са обикновени работи работи... айде освен за аваерката ама ко като не можеш да пиеш бира да не аз като пия бира да съм голям мъжпък и като имаш желание винаги можеш да си хванеш влака
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
о ама разбира се, ей сега отивам и хващам влака за СофияПървоначално написано от golf_5_r32
![]()
Имам голямо желание но не става току така![]()
ти поне имаш причина да си щастлив от време на време нищо, че е в софия имаш момиче нали айде тогава....
Ентусиазиран НЕпукист™
http://vbox7.com/play:fde0556c
WTF
Ае престанете...вече![]()
нещо е... но не смятам че връзката ни е напълно пълноценна, макар че го искам от все сърце...Първоначално написано от golf_5_r32
![]()
това е ясно ама аз кво да кажа пак ти казвам аз и толквоа нямам нищо, че примерно ми се иска да се запозная с Марти и така нататък ама мязам на нищо и тя си имам момче което си е харесала и ТОЧКА не какво да ти кажа но това е една капка в морето за това мн мразя някой да ми каже, че имал адски мн проблеми просто да се замисли, че не е сам на този свят и има супер много хора които имат милиарди пъти повече проблеми говоря за други не за менПървоначално написано от Madeyed
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
не мязаш на нищо лиПървоначално написано от golf_5_r32
да бе да
![]()
Първоначално написано от Madeyed
ахуахуахаух да манекен съм да ти кажа абе човек как ще мязам на нещо явно не си ме виждал в цял ръстостави се пък и Варненските момиченца си харесват само батковци които са вече тип аз съм по женствен от аверката си или бате ми има кола или пари на 1000 момичета във Варна да има не повече от 5 свестни които да са хубави с мозък и усет за нещо в живота и то те вече са зето от някой хиляди пъти по свестен от мен
а за дълечината аз добре наистина смятам на 3-ри юли да отида до Мездра да я видя да се запознаем знам, че колкото и да ми се иска нищо няма да стане ноо офф пак почнах да ги мисля спирам
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
е как пишеш тогава![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
ами незнам да не е замръзнал по кабелите![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
не е .. тати не иска да ми го плати![]()
Човек нищо не се знае пък и си си много свестен и съм те виждалПървоначално написано от golf_5_r32
Ама ти май не си виждал мен
![]()
не виждал съм те пращал си ми снимка дето си с една китара и ти няма нищоПървоначално написано от Madeyed
имаш бъдеще аз нямам така да ти го кажа
Пък и виж сега не ме позваш лични в същност 1-во срамежлив съм въуввсички смисъла на думататъп съм като среща момиче и зациклям
абе какво да ти кажа :P ужас съм
![]()
Хени споко бе ще го плати :P криза е сега
Ентусиазиран НЕпукист™
оф не му е до паритеее .. аз съм си виновна![]()
защо какво се е случило![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
ми скарахме се .. ДНЕС баш на рождения му ден![]()
имаш си перфектно бъдещеПървоначално написано от golf_5_r32
Аз кат видях Тедито да не мислиш че не зациклих а??? Даже не успях да я целунна
![]()
Първоначално написано от ByK
Ми здобрете се...
![]()
Първоначално написано от ByK
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
Пешо, Хени аз изчезвамТръгвам за даскало...
Ади до по късно...
![]()