- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко /вол.19/
ц,ц,ц...CakeFromStrawberry Горката да не те засегнах
.... Извинявай....
Не съжалявам....
Ама горкото ти....
Да не би Космите от носа ти да са станали толкова големи че си се оплела във тях...
или се погледна във огледалоо и получи нервен срив....
СО САД....
![]()
Приказка за метъла:
Идва Хеви металиста със харлито си. Слиза от мотора, разбива вратата на крепоста, убива дракона, оправя принцесата, пие една бира и си тръгва.![]()
Идва Траш металистът със своето харли. Слиза от мотора, почва да барабани със палките по портата. Драконът отваря, траш металистът го убива, оправя принцесата и си тръгва.
![]()
Идва Деат металиста със своето харли. Влиза във двореца. Убива драконът, убива принцесата, оправя и принцесата и дракона и си тръгва.![]()
Идва нео металистът(LP) със своето харли. Влиза във замъка и почва да пее от своите тъжни балади
. Принцесата и драконът умипат във сълзи и накрая металът също умира.
![]()
Поне няма да съм единственият скъсан![]()
Абе ти уред ли сиПървоначално написано от mgxpower
Няма начин да те скъсат на изпита
![]()
Споко...ше видиш,че нема те скъсатПървоначално написано от mgxpower
Еее машина тва нали го четохме вече![]()
колкото повече мислиш за тва по - гадно за тебе..![]()
дай му 6 6 6![]()
![]()
Здравейтее
Баща ми е тъп...![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
ЗдрастиПървоначално написано от golf_5_r32
![]()
и 3ащо?
Ами къде бяхте като написах, че абсолютно нищо не знам и, че доцента е скъсал 90% пуснал е само 13 човека да го вземат![]()
значи как да ти го обесня понеже ходих на ОКБ (ОпелКлубБългария) седмичната среща ама ходих 1-во в тоя гаден дъжд до владиславово а то е на 10км от вкъщи демек края на Варна и айде с едно момче с автобуса отидохме до там с баща ми нали щото сма не дава колата и както и да е добре карах до срещата и викам после ще каже карай до вас и поле нали аз щесе прибера неее задника викакарай към вл-во и после пак с автобуса тоя няма право така да мисли за себе си бе аз как мръзнах сега почнах чак да си усещам краката дето то 40 мин съм вкъщи УжасТПървоначално написано от ByK
Ентусиазиран НЕпукист™
HEAVY METAL:
Главният герой пристига на Harley Davidson, убива дракона, изпива няколко бири и чука принцесата
GRIND METAL:
Главният герой пристига, крещи нещо неразбираемо около 2 минути и си тръгва...
POWER METAL:
Главният герой пристига яздейки бял еднорог, изплъзва се от дракона, спасява принцесата и двамата правят любов в омагьосаната гора
THRASH METAL:
Главният герой пристига, сражава се с дракона, спасява принцесата и я чука.......набързо
FOLK METAL:
Главният герой пристига заедно с няколко приятели свирещи на акордеони, цигулки, флейти и много други чудати инструменти, драконът заспива (след всичките танци), главният герой си тръгва без принцесата
VIKING METAL:
Главният герой пристига на кораб, убива дракона с могъщата си секира, сготвя го и го изяжда, изнасилва до смърт принцесата, обира замъка и изгаря мястото преди да си тръгне
DEATH METAL:
Главният герой пристига, убива дракона, чука принцесата и я убива, после си тръгва
BLACK METAL:
Главният герой пристига в полунощ, убива дракона и го набива на кол пред замъка,.....чука принцесата с животни, изпива ритуално кръвта и преди да я убие,.....след това я набива на кол
GORE METAL:
Главният герой пристига, убива дракона и разпръсква червата му пред замъка, чука принцесата и я убива,....тогава чука трупа и, разцепва стомаха и и изяжда червата и, чука останките и за трети път, изгаря трупа и го чука за последно
DOOM METAL:
Главният герой пристига, вижда размерите на дракона и решава, че никога няма да го победи, депресира се и се самоубива....драконът изяжда тялото му, както и принцесата
PROGRESSIVE METAL:
Главният герой пристига с китара и изсвирва 26 минутно соло, драконът се самоубива от досада, главният герой влиза в спалнята на принцесата, изсвирва друго соло с всички пинизи, които е научил през последната година в консерваторията,...принцеса та бяга и започва да търси "HEAVY METAL" героя
GLAM METAL:
Главният герой пристига, драконът му се присмива и го пуска да влезе, героят краде гримовете на принцесата и се опитва да боядиса замъка в красив розов цвят
INDUSTRIAL METAL:
Главният герой пристига носейки мазен балтон, показва среден пръст на дракона и охраната го изхвърля от приказката
CHRISTIAN METAL:
Главният герой пристига и връчва на дракона брошура, спасява принцесата, тя пита може ли да се чукат, но той отказва преди сватбата, драконът изхвърля брошурата на боклука
GOTHIC MEТAL:
Дракона отдавна е умрял, а прицесата и главният герой правят анален ритуал пред трупа му...
NEW METAL:
Главният герой пристига носейки обърната бейзболна шапка и качулка, чупи микрофона и започва да реди рими за проблемното си детство, драконът бълва огън и главният герой се разтопява бидейки напълно изкуствен и направен от пластмаса
HARD CORE:
Героят отива при дракона почва да подскача неудържимо унищожавайки цялата околност. Накрая води принцесата да си направи пиърсинг.
PUNK:
Героят се насвятква до несвяст. Обръща всички кошчета. Дракона умира от инфекция. Принцесата бива изоставена с девет невръсни дечица.
DARK WAVE:
Героят се надрусва зверски. Вижда всички ужаси, които може да направи дракона, предрича края на света и се самоубива.
ГРЪНДЖ:
Главният се дрогира яко. Яхва един розов слон и отвежда принцесата в Нирвана.
Първоначално написано от golf_5_r32
![]()
http://vbox7.com/play:620271ce![]()
Първоначално написано от ByK
какво да ти кажа ужасен е![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
Така си го написал, че нищо не разбрах и се оплетох![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Жестокоооо![]()
![]()
Мартина! Какво има?![]()
Винаги преди изпит ужасно много ме цепи глава![]()
![]()
![]()
Видя ли оригинала на приказкатаПървоначално написано от sWeeX
![]()
![]()
![]()
А бой яде ли ти се![]()
![]()
![]()