- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- с какъв тип прическа сте?
под гърдите
на пластове
права
petiam - няма проблемНадявам се да съм помогнала, макар че снимките са с много лошо качество..
Първоначално написано от sladyr4etoo
Tu s мeн игрiчкa ли игрaeш?! Ho нe zнаeш, чe аz щe бъda пoбediiтeлkaтa sлeд тowa,зaщoтo вiiнaги съм нa върhа.. ;pp
къса,асиметрична,отляво е до брадата,отдясно 5-6 см по-дълга. черна![]()
^И аз искам нещо подобно да си направя,но нз дали ще ми отива-искам от едната страна да е дълго,от другата късо и някак си остро да стои![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
къса , кафява , щръкнала на всички страни :]
ужас.. етажирай я..направи малко повече обем...имаш хубава,гъста коса,а причекската е отвратителнаПървоначално написано от RoseDawn
Мойта е дълга черна на етажи отдолу е много чуплива и имам крив бритон![]()
![]()
Малко под раменете, силно етажирана (само горните пластове) и филирана с бретон на страни (същи етажиран) ..
Черна,дълга до гърдите на черта както и бритона.
Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=
къса червена на френска черта![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
7-8 см под раменете.Равна отдолу (черта).Без бритон.Не много права,но не е и чуплива.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Znachi moqta e na etaaji dulga e do ramenete mi nqkade i e rysa nqkfa kestenqva po nqkoga britona go digam na gore ili na strani no na skoro se postrigah na 4erta i me kefi pove4e sedi mn sladko i po princip q prava na presa taka vafli4ki 6toot mi e leko 4ypliva ponqkoga s pqna za kosa po nqkoga s ma6a ili puk q izpravqm razli4no i sqkak mi sedi
Mоята е кестенява,дълга до под рамената,на етажи със страничен бретон! :P
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
И аз мисля да си направя такава прическа.От едната страна дълга,,а от другата къса,,но незнам как ще ми стои.Може ли да пуснеш снимка да видя как ти стои?Първоначално написано от guinessgirl
![]()
Дълга почти до кръста на пластове, бретон наляво, отдолу съм я боядисала светлоруса, а отгоре ми е естествена-русо-червеникава.
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Като на Николета Лозанова:
http://www.slusham.com/img/nikoleta_lozanova_fhm.jpg
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
Прекрасна ти е косата,изобщо не я разваляй с етажиПървоначално написано от RoseDawn
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Въобще не съм се замисляла за етажи,обеми филирания и тей подобниПървоначално написано от billytalent
преди малко добавих и червени кичуриПървоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
![]()
![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...
пусни снимка, да те видимПървоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
![]()