Нека тук да пишат тези,които се интересуват от тови спорт или тренират![]()
е зависи дали на маса или на корт :Д и като гледам никои не пише :Д
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
Ако е тенис на маса .. много го праскам ... изкривих масата пред блока ...![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
аз тренирам тенис на маса от около 1 месец, направо ми е в кръвта, доста бързо напредвам засега..![]()
тенис на маса хич не ми върви ..един път в целия си стремеж да ударя топката ..палката ми изхвърча от ръката![]()
а тенис на корт ми е любимия спорт![]()
No more tryin' to make it work .. You made me wanna say bye bye .. |
Аз през зимата цъках тенис на маса по време на физе, ама ся разцъквам футболИначе го играя от време на време през лятото - 1 приятел на баща ми има тенис маса в сградата, в която е фирмата му.
Първоначално написано от JackSparrow
Я некой да каже каде в София има зала за трениране на тенис на маса?
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
и в корта, и на масата имам малък опитиграл съм известно време.. но.. не бих казал, че ми се отдава особено.. за любими тенисисти: Р. Федерер/А. Мъри.. Е. Дементиева/К. Клайстърс
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
на маса съм добър но на корт когато играх преди 3-4 години не бях кой зн колко добре![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Тенис на корт 5 години. Много съм добър и не се надувам. Тенис на маса,та това е подигравка за истински тенисист какъвто съм аз!
Идол: Р.Федерер!
P.С.Надал е смешник ..
![]()
I believe...whatever doesn't kill you... simply makes you... STRANGER !!!
И на маса и на корт ги играя с удоволствие. Тенис на корт съм тренирал около 6 години, няколко медала. Но от 2 години отидох да уча в друг град, а тук няма свестни кортове и свестен трениор и съм спрял. Вече си играя тенис на маса, също много ме кефи, но не съм тренирал никога, засега само един медал с училището.
П.п Любим тенесист - Надал. На маса не ме кефи да гледам. Сега чакам Ролан Гарос с нетърпение![]()
Още няколко медала и нещо по-изтъркано от любим тенесист Надал?Първоначално написано от play23
Тенис на корт 1 година съм тренирал сериозно, без никакви турнири но мога да разигравам стабилно на задна линия и оспеваемост на сервиза към 50% (нито е подхвърляне, нито е със сичка сила млатене).
Любим тенесист Анди Родик! Защо Andy's 155 или грацията с която бие сервиз...
Тенис на маса от 3 години, 2 пъти в седмицата, ходил съм на няколко тренировки колкото да ми покажат как го прави "школата". Тъпо е да "разказвам" колко съм добър или не, но я владея играта бая, все пак играя от 3 години, 2 в седмица...
Защо да е изтъркано ? Просто Надал ме кефи като игра, поведение и така нататъка, все пак всеки си има право на избор. Освен това и на мен ми е любим клея, но май това е и основната настилка която се играе в България, или по - скоро нещо подобно на истинския клей е май при нас. Още няколко медала, кой знае с годините може...
я ми разясни кога и как се сменят играчите и полетата при двойки и какъв е основният сервиз в тенисът на маса и къде ти е базовата позиция
грешка
Анди Мъри!![]()
тенис на корт нямам кога да играя, пък и имам прекалено много травми от футбола, които не ми позволяват да играя
а тенис на маса играя отвреме навреме...бях станал добър по едно време, но без практика...
Тренирам тенис на маса...
добър ли си ?
На тенис на маса съм супер добра. По-добра съм от тенис на корт, пък и аз не съм играла на корт от 2, 3 години...
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Жените като ги знам какъв тенис на маса удряте, направо ме избива на смях xDDD Едно момиче играеше за Корабостроител 92 или ддз набора им, ми то горкото девойче много жално креташе на масата xDDD
Няма да споменавам имена, че някой да не се засрами, ако го чете![]()
Тенисът е спорт в който таланта е много важен.Ето защо Федерер е номер 1 в историята
Тенис на корт играя понякога , но само за удоволствие , не го тренирам или нещо професионално.
А иначе любим тенесист Анди Родик.![]()