- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво иска тоя човек :@
Здравейте
Пиша си с едно момче (С ) от почти една година. Той пръв ми намери скайпа . През последните 2 месеца не си писахме , защото и двамата имахме връзки . Но от скоро и двамата пак сме свободни !На 29 аз имах рд (скъсах с приятеля ми на същия ден а С. вече беше скъсал с неговата фр ) Тогава той ми писа по скайп " Хей Малкатаа (hug) Да си ми живо и здраво.. и се тей убавко !!! Ч.Р.Д :* " аз бях мн изненадана че ми пишезащото не бяхме си писали отдавна .Същия ден го срещнах случайно в едно кафе и той дойде да ми честити на живо . Поговорихме си малко , защото той имаше работа .
В неделя му разглеждах албума и видях , че е разглеждал всички любими снимки на бившия ми ( доскоро там имаше и мои снимки )
В понеделник се престраших да му пиша . Писахме си около 40 мин , но нищо интересно. Този петък и двамата ще ходим на дискотека и със сигурност ще се видим там . Аз искам да изляза с него и да поговорим , но ме е страх да го карам . Той все още има някакви чувства към бившата си , въпреки че са ходили само 1 месец .
Какво да правя ? Има ли смисъл да му пиша пак ? Той постоянно ми дава някакви надежди ... или аз си внушавам
Забравих да ви кажа , че преди няколко седмици ми беше писал и коментари
П.П: Знам, че темата е малко несвързано написана , но в момента ми е много гадно , защото незнам какво да правя .
Memento mei, memini tui!
Моето мнение е да излезете да си поговорите двамата. Само че изчакай известно време, не бързай.
Така е, но един път е позволени ти самата да поемеш инициатива и да му пишеш първаПървоначално написано от peshost
![]()
не го мисли,нека той да поеме инициативата сам,късмет![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Откъде знаеш,че още има чувства към нея?
Флиртувай сладко,без да бъдеш нахална :P
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Срещни се с него и му обясни как стоят нещата. Няма какво да губиш.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Е,то е ясно,че ако си напредничево момиче в петък ще се нацелувате эдраво на дискУтеката!
SMILE MORE OFTEN...
u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.
^да![]()
Еми най тъпото да ти кажа ли от цялата ситуация е че толкова много време си ходила с твоя,а си го оставила и след няколко дни хоп ти си влюбена в следващия (типично за вас,петъчните кифлюци по дискотеките ^^)
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
почакай да видиш дали той ще те потърси и дали ще иска да излезетеако излезете просто му обясни как стоят нещата
успех
![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
Точно така ... флиртувай си сладко с него .. а пък ако искаш направо действай,цункай го и господ ще покаже какво ще стане![]()
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
Първоначално написано от balu4ka
ТОЧНО!!
към авторката-GROW UP!![]()
С тоя съвет най-много да си остане сама! Ти да не живееш в XIX век? Що все ние да правим първите крачки? Размърдайте си тромавите (повечето) задници и почнете ВИЕ да предлагате на момчетата! Иначе по темата, да пиши му, после станете "гаджета" по skype, после се оженете по sladur! А децата ви ще ги израждате в импулс, накрая ще ви вкарат в старчески znih! Get a life, dumbasses!Първоначално написано от soul1199
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
излезте и поговорете,направи първата кра4ка![]()
+1Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Оо, йеее, той ти пише коментариииии и си чатите по скааайп!!Ще да е любовта не живота ти, мхм...
P.S. Научете се, че животът се случва извън компютъра.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Щот нали разбираш тва че ти е писла коментар е тоооооолкова важно и влиая не всичко написано по-горе .. И кво ти писа ПЛЮСЧЕ или ОУНЧЕ?!!?!Първоначално написано от s3nsual
![]()
![]()
Темата не е малко несвързана, а много несвързана, но нека ти дам и един съвет..
Флиртувай с него и се дръж мило.. Покажи му че го харесваш и като ти отвърне гоу!
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
Знам, че е така . Това с коментарите го написах , за да разберете какви са ни отношенията .Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
balu4ka , никъде не съм казвала колко време съм ходила с бившия си и че съм влюбена в сегашното момче. Казах само , че го харесвам .
Jesssy , не ходя на дискотека за да се целувам с някои.
Благодаря за другите коментари! Щяха да са ми от полза , но С. се е събрал с бившата си , така че няма да се занимавам повече с него .
Някой модератор да заключи темата .
Memento mei, memini tui!