- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ВЪЗМОЖОНО ЛИ Е ?
Един прости4ък въпрос: възможно ли е според вас мом4е и моми4е да останат приятели, ако са имали и сексуална връзка? Отговорът наистина ме вълнува! (Идано някой не реши 4е и тази тема е безсмислена да я заклю4и, както една друга...няма да говоря за това сега) Кажете плс спасявалили сте приятелство с 4овек, с когото сте минали през леглото?
ами зависи,на колко сте?
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Абе може и да останат приятели, но няма да е същото. Много зависи от хората.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
If I played you like a toy?
Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
Да възможно е, най-добрият ми приятел е бившето ми гадже. Бяхме на около 15 като бяхме заедно, но след като аз го сксах си останахме добри приятели. Не се виждаме много често, но това си има причини. Ако пак решиме да спиме заедно, след това нещата пак ще са си същите.И много се радвам, че имам такова приятелство.
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Genial!Първоначално написано от miss_kiss181
![]()
Ако никога не е имало някакви дълбоки любовни чувства, може, дори да сте спали заедно. В противен случай любов и приятелство са несъвместими.Знам от опит и за двете.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Да,възможно е,ако не сте имали някакви чувства помежду си...тогава вече става сложно![]()
Има хора, които го правят "по приятелски" без да им пука особено, а какво остава за това ..Може ..
Според мен може да станат... даже много добри
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Първоначално написано от Dollystar
въпроса е да Останат, а не да станат..
зависи и от двамата
Благодаря, май взех своето решение, но пишете как са се развили при вас нещата в такива ситуации, благодаря пак за интереса.