- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хора проблем
Ма 19 съм и все ощи съм девствен. Просто незнам как да заговоря някоя и да стане работата. Да я зарибя по точно казано
ми пробвай да заРИБИш някоя..може да КЛЪВНЕ и да се хване на ВЪДИЦАТА ако не... ддз , щом не можеш да заговориш някое момиче,явно си доста спечен тип ;/Първоначално написано от acdc91
![]()
Алекс, куца ти общата култура.Първоначално написано от Alexandra1993
Харпунът е на Нептун, а Купидон стреля с любовни стрели
![]()
all day... all night... what the fuck?!
смотаняк...
Ето,казах ти го. Сега излез навън.
Станислава
Почваш да питаш сяко срещнато момиче дали иска да се ебете, по дискотеки, по центъра, по магазини, посергии всички се ще има една дет са навии, има ги мн. загорели.
Дали?Първоначално написано от Alexandra1993
Усетих опита ти да се пошегуваш.Това, което не рабрах, е защо се мъчиш да оригиналничиш, при положение, че...
![]()
Както и да е.Не ми се спори.![]()
all day... all night... what the fuck?!
Ако проблема ти е само секса, т.е. това, че си детствен, има мноооого лесен начин да решиш проблема и всичко го знаят...
Ако потърсиш момиче за нещо по-сериозно от просто секс и нещата потръгнат, то и до секс ще се стигне...
Така че по-добре второто...
А за срамежливостта - това е проблем, с който само ти можеш да се справиш, трябва да разбереш кое по-точно те притеснява и да се опиташ да го игнорираш. Никой не може да ти даде съвет - направи това така и после така, само ти знаеш в какво се крие проблемът за ниското ти самочувствие.
Ти първо си намери една приятелка и тогава мисли за секс..Едва ли някое момиче (освен к*****е) ще легне със тебе,ей така![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
аз не отквивам проблем в цялата ситуация .. но щом ти го смяташ за проблем ..
а по темата: отпусни се .. излез навън .. потърси си мацка ..![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Не става с едното заговаряне .. извинявай ама си на 19!! Толкова ли не можеш да завържеш някакъв разговор с момиче .. не е кой знае каква трудност!Първоначално написано от acdc91
А опитвал ли си изобщо? Ако да замислял ли си се къде ти е грешката, защото определено има такава ..?!
![]()
Чети,майнаhttp://www.lover-bg.com/