- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Искам да надебелея !
Здравеите първо да ви се представя
на 16 години съм , висок съм 1.73 и тежа само 60 килограма
ям следните неща на ден
Сутрин - 1 парче баница или 3-4 филии
Обед - Каквото има готвено , мусака,кюфтета по 2-3 и 2-3 филии
Вечер - Същото като на обед и някои път по някоя вафла..
Искам да ви попитам как да надебелея немога да надебелея и това си е, опитвам се да ям но немога преям и немога повече ...
Искам да се посъветвам с ваз дали може да е някаква болест и заради
това да немога да надебелея на какъв доктор да ходя да ми каже
и да ми направят излесдвания ... ?![]()
Отиди при личната и кажи какво ядеш през деня и тя ще прецени за къде да ти даде направление.![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Хах, тая пък.. просто имаш бърз метаболизъм, това не е болест.
И едва ли искаш мазнини, по-скоро мускули, нали?
Тренирай нещо.. фитнес, ако нищо не ти е интересно.
Аре си одиме! НА СЕЛО!
мгхм...ами те на твоите "само 60 килограма" (при 173&16а) не можеш да си представиш колко са ти завидели, моето момче!!!Първоначално написано от albertog
ти от "килограми" нужда нямаш!!!
най-вероятно подведен по "стандартите" имаш нужда от това, на което казват "тяло". с твоите данни това е лесно осъществимо: ако искаш секси дупе по което си падат жените и яки бедра - велосипед. ако искаш широки рамена и мощен гръден кош - плуване или водни спортове.
друго май не ти трябва
Т'ва е смешно!Недей да надебеляваш с ядене а заякни с тренировки,момиче! Ти си луда!
![]()
Ще надебелееш все някога и к'во ..?? Мислиш,че ш си с хубава фигура и че всички ш ти се радват ли?Вземи се затренирай някъде по-бързо
![]()
Момче е човекът бе ...Първоначално написано от b3b3t0y
![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
случая ми беше същия.
с и без повод се тъпчех като идиот..
сега съм добре на килограми,нормална..но постоянно продължавам да се тъпча и ми е адски трудно,а не искам да се тъпча.
така ,че имам съвет-не се тъпчи.
яж малко повечко но по график и не безразборно да се тъпчеш,да не говорим,че така можеш си разшириш стомаха..
ии освен това самовнушението е важно.
внуши си,че можеш да надебелееш ;]]
най-важно е самовнушението в случая..и гледай просто да започнеш режим с повече храна,но не прекалено много,защото трудно се отвиква![]()
[size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.
Ще използвам темата да попитам.. Разширен стомах стеснява ли се така да се каже или като го разшириш-край.. остава си разширен ?![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
някой добър човек ще отговори ли на тъпичкия ми въпрос ..Първоначално написано от ImmortalSportFreak
![]()
Audrey Hepburn
Възможно е да се стесни, да
Аре си одиме! НА СЕЛО!
Доколкото знам - възможно е да се стесни /но не съм сигурна..Просто съм чувала/Първоначално написано от ImmortalSportFreak
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Хаха,не знам за какво ти е да надебеляваш...иначе и аз съм така,висок съм 1,85 и преди бях около 75 кила и тренирах баскет.След това спрях(просто от мързел...)само ядях и спях,нищо друго.. :X и мислех че съм станал едно 80 кила,и като се претеглих на скоро бях 69от тогава съм very happy
,`щото разбрах че имам бърз метаболизъм и си ям квот си искам без притеснение да надебелея или нещо...смятам и лятото фитнес да почвам и ти го препоръчвам и на тебе
П.С. пък ако толкоз имаш мерак да надебеляваш...нз хапвай от макдоналдс-а всеки ден и смятам че ще си готов след 3-4 седмици![]()
no dream is too big,sky is the limit! :]
мерси за отговорите добри хора KadifWerewolf и SmilezZzПървоначално написано от SmilezZz
![]()
![]()
Audrey Hepburn
Отиваш на лекар и ще ти дадат някоя диета и готово (има диети и за отслабване и за надебеляване) .. почни да тренираш,Спри цигарите и алкохола (АКО УПОТРЕБЯВАШ) или просто не се напрягай толкова сичко с времето си ..а ако искаш маса вземи КРЕАТИН ..
аз сам на 15 години около 1,40 и тежа около 35 кг искам да надебелея и да започна да тренирам но колкото и да се тапча немога а ако взема да тренирам нямали да одслабна
^ По-добре наблегни на умствените тренировки за момента. Личи си, че доста ти куцат неща като правопис и граматика.
Разбира се ! Аз бих му дал от моите килограми - 167 и 67 килограма , с бирено коремче точно от банички , сладки и теста , но за съжаление организма си ми иска сладко , пък и с годините - коремчето излиза . За това - радвай се , че си слаб . А тренировки си прави за мускулна маса .
Малко ти е храната.Включи още едно такова хранене и може и да качиш.Не е лошо и да спортуваш нещо
Като прехвърлиш 20, така ще искаш да отслабваш. Абсолютно нормални са ти килограмите. Аз на 18 бях 65 при 1.80 височина.