.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Голям фен

А бях щастлива

Заедно сме от година ... месец и нещо .. Обичам го толкова многоо .. ,но от 2 седмици всичко се обърна с главата надолу ... Не харесва държанието ми ... не ми е писал от не знам си колко време ... значи последно си писахме в неделя (миналата неделя ) .. и то за да ми обясни къде е проблема ... като се видим си говорим ,но чисто приятелски ... Знам ще кажете пиши му ти .. говори ти с него .. Колко пъти ... и всеки път не достигаме до ясно решение какво ще правим ... Писна ми всяка вечер да заспивам със сълзи .. и да се събуждам от кошмари ... Писна ми да страдам ... , а чесно да ви кажа не съм готова да сложа края ... колкото и да ме боли и да ми е гадно ... нещо ме дърпа ... Обичам го толкова многоооо .. не мога да ви го опиша ... бях толкова щастлива , а сега .. ще рухна от нерви и от болка .. сама съм ... Приятелите ми не могат да го заместят ... Не мога и да си помисля дори за друг .. толкова много го обичам ... не знам кое ме крепи все още да не полудея ... надеждата , че всичко може да се оправи или кое ...

Нямам въпроси просто исках да го споделя с вас .. защото винаги като споделя с приятелите ми думите им са : Оставяй го ...
    Мислят си ,че е толкова лесно да "оставиш" просот ей така човек който обичаш ... Знам сега 10 човека ще прочетат темата ... 5 от които ще ми напишат да спра да се самосажалявам ... и темата ми ще отиде на 95498 страница .. все едно .. просто исках да споделя ..

Ако искаш пак да бъдеш щастлива, остави го. Той, ако те обича и му пука за теб, ще иска да се съберете отново. Но това няма как да го разбереш, ако не вземеш подобно радикално решение.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Разбирам те напълно, минал съм през подобна история.

Единственото, което ще те посъветвам е баналното - поговорете!

Надявам се нещата да се оправят.
    Никога не се предавай!!!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ами..

Не искаш нищо от нас - хубаво.

Получаваш разбиране, поне от мен. Получаваш и прегръдка.

Ако има нещо друго - драскай ЛС

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Търси причината за държанието му. Ако не можеш да я оправиш, то поне да я знаеш... (всеки има право на това)

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Май май авера ти иска да те разкара по така леко мазничък начин без грубости и излишни сцени.Ако съм прав а надявам се да не съм като види че не се отказваш от него ще те изреже и просто болката ще е неописуема.
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от dedodekster
    Разбирам те напълно, миналA съм през подобна история.

Единственото, което ще те посъветвам е баналното - поговорете!

Надявам се нещата да се оправят.
    If I played you like a toy?

Град
    Антиохия

Re: А бях щастлива

Цитирай Първоначално написано от beachy_bunny
    Заедно сме от година ... месец и нещо .. Обичам го толкова многоо .. ,но от 2 седмици всичко се обърна с главата надолу ... Не харесва държанието ми ... не ми е писал от не знам си колко време ... значи последно си писахме в неделя (миналата неделя ) .. и то за да ми обясни къде е проблема ... като се видим си говорим ,но чисто приятелски ... Знам ще кажете пиши му ти .. говори ти с него .. Колко пъти ... и всеки път не достигаме до ясно решение какво ще правим ... Писна ми всяка вечер да заспивам със сълзи .. и да се събуждам от кошмари ... Писна ми да страдам ... , а чесно да ви кажа не съм готова да сложа края ... колкото и да ме боли и да ми е гадно ... нещо ме дърпа ... Обичам го толкова многоооо .. не мога да ви го опиша ... бях толкова щастлива , а сега .. ще рухна от нерви и от болка .. сама съм ... Приятелите ми не могат да го заместят ... Не мога и да си помисля дори за друг .. толкова много го обичам ... не знам кое ме крепи все още да не полудея ... надеждата , че всичко може да се оправи или кое ...

Нямам въпроси просто исках да го споделя с вас .. защото винаги като споделя с приятелите ми думите им са : Оставяй го ...
    Мислят си ,че е толкова лесно да "оставиш" просот ей така човек който обичаш ... Знам сега 10 човека ще прочетат темата ... 5 от които ще ми напишат да спра да се самосажалявам ... и темата ми ще отиде на 95498 страница .. все едно .. просто исках да споделя ..
    Ще се оправиш след време . Аз бях също като теб . Сега на моменти ми е още кофти , но не е толкова колкото преди . Съвет не мога да дам , освен ,че времето лекувало . Ще тъжиш още дълго време за съжаление , но рано или късно ще се оправиш . Желая ти ууспех и дано между вас всичко се оправи !
    "Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
    бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
    -генерал Патон

"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин

Мега фен Аватара на Chacho
    Понякога човек се бори като отстъпва. Отдръпни се малко да подиша.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    Това,което ми направи най-голяма впечетление беше ,че почти във всяко изречение има "пише"..вие как е поддържате тази връзка? По скайп ли?..

аз пък нещо не схванах къде е целия ви проблем.. тва всичко се обърна с главата наодлу или квото беше там е много общо казано.. Казваш че той не харесва държанието ти. . Защо ? кое не харесва.. нищо не разбрах освен че страдаш..

Моя съвет е да отидете заедно на планина с нощувка и да видите дали ще тръгнат работите...Ако се чувствате некомфортно постояно заедно , то няма смисъл да увъртате...решението е едно.

Спечелени: - Ipod touch 8gb
    Следваща цел: - Мacbook Pro 1500pts
    Points now: - 946
    Който иска да ми пише за покана за сайта.

Цитирай Първоначално написано от Faces
    Май май авера ти иска да те разкара по така леко мазничък начин без грубости и излишни сцени

Щях да ти щажа да го оставиш,но след като прочетох малко по-надоло се разобедих за това ще ти кажа

БОРИ СЕ ЗА НЕГО
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Поговорете за това къде точно е проблема в държанието ти.

Ако пък има нужда му дай малко време.. Ако още те обича ще се върне.
    The blood that binds us ..till death unites us

Еми пробвай да промениш това което го дразни за да са нещата както преди

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Опитай се да разбереш причината...А ако трябва още веднъж поговори с него..
    Ако продължава - явно вече наближава рая на връзката ви
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на Dollystar
    Не го търси известно време и той сам ще те потърси Успех и не се коси
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Има три варянта.Първия-да го зарежеш.Втория-да чакаш той да се свърже с теб.И третия-да го потърсиш,да поговорите и да се разясните най-после.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Според мен грешката ти е в това, че си разчитала на някого другиго да те направи щастлива. Връзката ти е била като наркотик, който някак ти е връщал доброто настроение (забележи, че не казвам щастие!). Сега не можеш да си получиш дозата и стигаш до нервен срив.
    На твоето място бих го хванала за ушите, за да ме слуша, и бих поставила ребром въпроса: накъде отиваме. Ако иска да е с мен, да направи нещо за връзката, ако не - край.
    Ще ти е зверски криво първите дни, но нима в момента си по-добре? Неяснотата ще те погуби, а не си заслужава. Ако смята да те мъчи и да те прави нещастна, няма смисъл да си с този човек. И не си струва да се бориш за някого, който не уважава чувствата ти и на когото си безразлична. В крайна сметка ще пропилееш много време за изгубена вече битка, а повярвай ми, ще има човек, който ще те обича, както заслужаваш.
    Все пак успех със сегашния господин.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

говори с него, но да ти каже истинската причина,защо не вървят нещата..и ще прецениш да скъсате или да продължите,просто поговорете и ако трябва се разделете за известно време-а ако те обича,той ще се върне !
    разни хора, разни идеали...

Ебати путкенското държание, тея типове най ги мразя. Вместо очи в очи да каже нещо и да се обсъди изцяло проблема някакво бягане тъпо.

Запитай се дали този човек те прави щастлива и може да те, или спомена за него от предишния период. Мисля, че знаеш кой трябва да е правилният отговор.

И след малко време на болки и страдания, кое е и правилното решение.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Голям фен
    Благодаря на всички Нещата са си пак така .. , но днес поне се видяхме ..

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Напълно те разбирам!

Град
    Пловдив
    Първо се извинявам ако кажа нещо неуместно . Според мен трябва да му кажеш истината,че го обичаш и че не искаш това между вас да свърши .
    НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ .

Скайп : somebody---

по-добре го отрежи сега!! .. ще страдаш по-малко отколкото ако той те остави ..
    FUCK-тически не ме интересувате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си