Заедно сме от година ... месец и нещо .. Обичам го толкова многоо .. ,но от 2 седмици всичко се обърна с главата надолу ... Не харесва държанието ми ... не ми е писал от не знам си колко време ... значи последно си писахме в неделя (миналата неделя ) .. и то за да ми обясни къде е проблема ... като се видим си говорим ,но чисто приятелски ... Знам ще кажете пиши му ти .. говори ти с него .. Колко пъти ... и всеки път не достигаме до ясно решение какво ще правим ... Писна ми всяка вечер да заспивам със сълзи .. и да се събуждам от кошмари ... Писна ми да страдам ... , а чесно да ви кажа не съм готова да сложа края ... колкото и да ме боли и да ми е гадно ... нещо ме дърпа ... Обичам го толкова многоооо .. не мога да ви го опиша ... бях толкова щастлива , а сега .. ще рухна от нерви и от болка .. сама съм ... Приятелите ми не могат да го заместят ... Не мога и да си помисля дори за друг .. толкова много го обичам ... не знам кое ме крепи все още да не полудея ... надеждата , че всичко може да се оправи или кое ...
Нямам въпроси просто исках да го споделя с вас .. защото винаги като споделя с приятелите ми думите им са : Оставяй го ...
Мислят си ,че е толкова лесно да "оставиш" просот ей така човек който обичаш ... Знам сега 10 човека ще прочетат темата ... 5 от които ще ми напишат да спра да се самосажалявам ... и темата ми ще отиде на 95498 страница .. все едно .. просто исках да споделя ..