- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- витамин ц?
Здравейте.Дойде ми преди 1 2 часа и искам м да попитам ако пия вииатмин ц какво ще е действието,ще ми спре ли или просто ще намалее?Ако може да ми отговорят хора които са пробвали този метод.Благодаря
Грешен раздел.. има такива теми.. не съм пробвал,но съм чувал че намалява но не спира
Спам.
kalpazanka
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
От едно хапченце - ще ти намалее..
Ако пиеш повече от 3-4 - ще спре..
При мен беше така![]()
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
ми аз мисля , че при всеки е различно ..... примерно аз като изпия 2-3 и ми спира напълно , а най - добрата ми приятелка и една цяла опаковка да изпие почти никакъв ефект няма![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
Спам.
kalpazanka
FUCK-тически не ме интересувате..
Първоначално написано от SmilezZz
От едно хапче едва ли ще стане нещо...пила съм по 4-5 хапчета (общо за целия ден) в продължение на няколко дни...и само намалява малко...
Първоначално написано от Wikzinka
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
пий по 4-5 в продължение на 1-2 дни и ще ти спре-при мен беше така
Вие как не се научихте,че не е полезно бе,хора![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall