- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко сте високи и колко тежите?
това е шал и беше само за снимкатане бих си купила леопрадов потник ;п добре,извинете,16 и половина,по-добре ли звучи?
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
не съм казала,че дебелите са гнусни.просто едно момиче трябва да се поддържа и да се старае да изглежда максимално добре![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
последно и спирам да спамя:
нали всички казвате,че това е форум и всеки може да си пише каквото си иска.сега да внимавам какво пиша само защото някой от някъде ще прочете и ще тръгне да повръща,няма да стане.не съм им опряла нож в гърлата да отслабват или нещо подобно,имат си глави-да мислят.
П.П:Да,егоистка съм.![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Тони не се вързвай на глупости .
Вярон емалко глепаво това с повръщането нопък твой си е живота нали така![]()
А това заяждане на дребно кое е селско и кое не е много смотано .
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Повръщането е голямо поддържане, you know.Първоначално написано от tonie__
![]()
Направо вземи да си режеш части от тялото, ще си адсссссссски поддържана.![]()
![]()
Булимичката, трябва да те баннат и да ти изтрият мненията от съображения за сигурност на малките възприемчиви момиченца, които може да ти се вържат на простотиите. Животът си е твой, не се лекувай, мри, твоя работа, но не е нужно да си пръскаш заразата наляво-надясно.
нямах предвид подръщането,а да спортуват,да пазят диети етс.и сега като кажете,че аз не спортувам,а само повръщам и гладувам и нз си какво още,не е такаПървоначално написано от PinkFloydSound
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
булимията е психично разстройство,аз мисля,че съм съвсем нормалнаи не повръщам нон-стоп,а само когато прекаля
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Хахаха, вярвай си.
вярвам сити откога стана толкова враждебно настроена към мен?
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Ай стига с вашето драйфане.Ако има отговорни родители ще научат децата си как да се хранят правилно и да спортуват и ще значт ,че хора които повръщат заради някаква мания го правят за себе си и тези дечица ще знаят ,че не е правилно.Всеки сам избира какво да прави със собственото си тяло, всеки намира начин да се справя с проблемите си ,понякога е кофти да се чувстваш не на място в собствената си кожа,колкото и да е слаб човек ,щом самият той не се харесва ,не се променя това.Дори после да съжелява ,чопвек трябва да го изпита на собствения су гръб и да разбере кой е най-правилния начин.
не ме напдайте без да знаете предисторията.бях наистина дебела до преди 2 години,депресирах се заради тва,бях супер необщителна етц. затова почнах да слабея,не защото съм имала 2 килограма отгоре.не искам и няма да се върна отново в оня период от живота ми,когато ме беше срам да изляза от нас.родителуте ми са достатъчно отговорни и се грижата за мен(майка ми не ми вярва,че съм яла и пита баба по дяволите,да не говорим,че иска доказателства като съм сама),но аз съм достатъчно голяма да взимам решенията сама.
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
1.65 .. 52 кг![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
1.55 - 35![]()
За какво нападнахте Тони не можах да разбера.. Тя си има мозък , така е решила да отслабва - така ще си прави. Какво и се месите? Всеки има собствен живот , всеки има право на избор! И тя вмомента се чувства добре в кожата си , чувства се по-добре от преди. Няма смисъл да я нападате , тя си е тя , вие сте си вие. (: Всеки сам избира начин да отслабва , да се поддържа и т.н. А за повръщането - тя ви каза .. само , когато прекали. Защо не и вярвате ? Да не би да сте нея , че да знаете кога е повръщала , какво е яла и т.н.
Тони , беше обещала да пускаш снимка от тази година на морето.. (: Ще пуснеш ли ?
Oh my Gosh.Първоначално написано от harddd
?Първоначално написано от PinkFloydSound
1.75 - 52кг![]()