- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко сте високи и колко тежите?
165см /45 кг.
теглих се преди 3-4 дни
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
163 см. - 50 кг.
tell me what i wanna hear . .
167, 48кг.
Момичета, ако искате да се претеглите с най-голяма точност се теглете сутрин! Аз през деня, когато съм пила вода и съм си хапвала като се тегля тежа 51кг, а тази сутрин щях да получа удар като погледнах кантара на който пишеше само 48кг.![]()
Bobby <3
Bobby: Bobby give hisfor Vili ,because she is unique
viLi (^^,): Villi give herfor Bobby, because he is the best, cute, beautiful boy at the all world!
Добро утро, Пено ^^.. пък ако си се теглила гола най-малко нали
![]()
165 / 49
Висока съм 171см и тежа 53кг.
1.67 - Hе знам не съм се мерила. Ho над 50 със сигурност ..
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
около 159см и 38кг..![]()
![]()
не са ми пратили снимки още,но имам една на корема ми случайно появила се на моя апаратПървоначално написано от iiordanova
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._5971052_n.jpg
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Ебати цирка е всичко тука.
Всички са над 1.80 и са по 40 кг. Да го кръстим 'Форумът на моделките и анорексичките' .. Кой се драка с друг, защото има проблем, кой яде по 1/4 фъстък + 1/2 чаша вода и повръща. Вие в ред ли сте? Някакви морално слаби хора има тук. Потърсете лекарска помощ НЕ за теглото си, а за мозъка (: Просто нямаше как да не се изкажа. Лек ден!
И за да не е off: 17 год. 1.73 см. ии вече 54-3 кг.![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Първоначално написано от DarkKisss
Незнам дали и аз съм в категория "болен мозък", но моето мисля, че е от това, че мн обичам джогинга.Имах травма преди и ми бяха забранили да тренирам в близките години.тази година след като мога да спортувам пак.. не се спирам, точно се едно съм била вързана.
Да не говорим и за семейните проблеми, които си оказват влияние сигурно и те. Против съм диети, храня си се нормално.
Е това казвам и аз! Спорт, не диети (: Много добре знам кое какво е .. Все пак толкова време се занимавам със спорт професионално и така ..Първоначално написано от darksunset
Running is my drug and I am overdosed ..
1,70 съм някъде .... плюс минус някой друг сантиметър .
48 кила .
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Близо до 180 не съм се мерил / 80 кила - убиите ме с камани ся![]()
163/49![]()
167,42