- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко сте високи и колко тежите?
Първоначално написано от evalongoriq
същото
![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
159/41 кг.
•Don't be a little bitch with your chit chat• ...
•Just show me where your dicks at• ...
168/43
160 някъде / 46![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
165-6см.
43-4 кг
слаба съм трябва да стана 46 нямакаде
![]()
ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !
Същото е и при мен...само дето малко ми варират килограмите...170см. съм и сега съм 54...най-много съм стигала до 56, но тогава не бях мн добре...най-малко съм била 51, но пак бях твърде слабаПървоначално написано от fUcKsMiLe
53,54 е идеално за 170см. според мен...Харесвам си тялото и аз и те подкрепям относно спорта.НЕ НА ДИЕТИТЕ!
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
виждам ,че си 97 .. аз съм 50кг и съм висока 166 или и 7 ..Първоначално написано от sladichky97
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Повечето тук имат сериозни психични отклонения и ги съветвам да се лекуват при психиатър (хапченца, терапия, сещайте се...) или страдат от хронична нужда да лъжат, за което ги съветвам да се обърнат към същия специалист. Успех с оздравяването и по полека с отношението към тялото ви![]()
Ами аз съм около 165 см и съм към 55 кгОпределено не съм анорексичка нито пък мн пухкава... Попринцип килограмите не ми личат мн
![]()
От доста време не съм се теглила или мерила, но не съм забелязала промени така че.. 1.66-7 и 50 кг.
I’m a twit, degenerate young rebel
and I’m proud of it..
аз пък съм 1.67 ии тежа 52 кг. .. ;dd
Azz s1m wi fenka ,, no wi zbrawix imenata...
E, това не е нормално, аз съм 1,65 и при 49 кг съм ок, сега съм 45-46, но за тая височина не си ги представям тия кг о.ОПървоначално написано от valentinadr
170/55
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..