- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко сте високи и колко тежите?
Ти си психично болна.Първоначално написано от HexGirl
Не го казвам нито на шега, нито за да ти направя комплимент. Комплиментите си ги проси другаде, но не и тук.
Съветвам те да потърсиш спешна медицинска помощ, то твоето вече психично разстройство е станало, отдавна е минало границата на "мания".
176см,55кг
няма любов
ОМГ ебати анорексичките сте тука![]()
По темата: 165-6см. 51кг.
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
подкрепям ..Първоначално написано от Dollystar
по темата : 166см. 52 кг
I don`t care .. ;] ..
160-47
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
1.58-9 // 42 кг![]()
1.63
44кг
smile-it's the second best thing you do with your lips
171/2 см.
57 кг
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
Въй, въй всички сте некви слаби, бе!![]()
По темата: 165-53кг![]()
1.60 - не знам не съм се мерила, нещо това с теглото не ме вълнува особено и все пак ще дам отговор, че съм над 50 със сигурност ..![]()
175sm 50kg![]()
1.56-7нз- точно 39кг
170см, 50кг,, последно,, но сега скоро почват прегледите за спотисти и тогава ще се видя ква съм свиня![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
аве дЕца как по 40-42 кила???![]()
Иначе аз-162/46кг (47 след обилно похапване)
170 см / 52 кг
Досега добре, дано и нататък да е така... =d
170kg/51 cmбъзик xD 170 cm / 51 kg :]]
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Много често започнах да попадам на злобни коментари от теб... Просто констатирамПървоначално написано от PinkFloydSound
![]()
162см 42кг
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
173см 62кг
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
164-43кг![]()