Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
Цитирай Първоначално написано от HexGirl
Цитирай Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
Цитирай Първоначално написано от HexGirl
165--48
като ви гледам килата се депресирам чесно
Ти си психично болна.
Не го казвам нито на шега, нито за да ти направя комплимент. Комплиментите си ги проси другаде, но не и тук.
Съветвам те да потърсиш спешна медицинска помощ, то твоето вече психично разстройство е станало, отдавна е минало границата на "мания".
Що пък реши, че е психично болна? Момичето може да не се харесва. Тебе кво те бърка? Ебати злобата...
не и обръщайте внимание просто е злобно малко същество заяждащо се за всичко ама когато има зор пише лични съобщения да пита това и онова
Тъпаче е просто а аз съм комплексарката на форума .... не знаехте ли
Точно на теб едва ли съм ти пращала съобщения, че да те питам за нещо.
А и ти беше тази, която се заяде за диетите с мен в една тема във Всичко Тийн Накуп. Сори, ама си го просиш.
И предното може да е прозвучало като заяждане, но всъщност го казах като съвет. Би било добре да предприемеш някакви мерки, обикновено нещата не приключват добре в тея случаи.
Ти, естествено, не си длъжна да ме слушаш, прави си каквото искаш.
Аз обаче ще изгрубея...
явно си нещо с ментални проблеми мила моя щото си ми пращала поне 3-4 лични за глупави вапроси аз ги пазя не ме караи да ги слагам а и ня смисъл ...не веднъж съм отговаряла на глупавите ти теми с съвети и тн щото тва е смисала на форума да си помагами . НО явно за теб това , че в една тема бях коментирала че имаш сериозен проблем е голяма драма . Съжалявам че изразявам мнението си а не като другите да гледам да не обидя някои . Ако имаш нещо да ми кажеш кажи го на лично защото не смятам че хората трябва да гледат глупавите ти излияния
По живо по здраво